VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OKULA 23 TABLET VE 1 BİLGİSAYAR BAĞIŞLADI

10 Şubat 2021

.................................

İstanbul’da yaşayan Bolulu hayırsever Ali Birol Yücelen, babası Osman Yücelen’in müdürlük yaptığı İnkılap İlkokulu’na Bolu Bağışçılar Vakfı aracılığıyla 23 tablet, 1 bilgisayar ve 1 yazıcı bağışladı. 

1910 yılında doğan Osman Yücelen, bir dönem kentin en eski okullarından İnkilap İlköğretim Okulu’nda başöğretmen olarak görev yaptı. 2005 yılında vefat eden Yücelen’in oğlu Ali Birol Yücelen, babasının görev yaptığı ilkokula Bolu Bağışçılar Vakfı aracılığıyla tablet ve bilgisayar bağışladı. Vakıf Başkanı Nahit Abak ve Genel Sekreteri Öznur Akkaya, 23 tablet, 1 bilgisayar ve 1 yazıcıyı okul müdürü Adil Özmen’e teslim etti.
Pandemi dolayısıyla Bolu’ya gelemeyen Bolulu hayırsever Birol Yücelen  gönderdiği mesajda, babası Osman Yücelen adına yardım yapabilmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Yücelen gönderdiği mesajda,  “İnkılap İlkokulunda bir dönem başöğretmen olarak çalışan babam merhum Osman Yücelen ile ebediyete intikal eden etmiş okul öğretmenlerimizi ve Bolu Bağışçılar Vakfı Kurucu Başkanı Şerafettin Erbayram’ı saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Babam Osman Yücelen 1910 yılında Bolu’da doğmuştur. Babası 1915 Çanakkale Savaşında şehit düşmüş, 5 yaşında yetim kalmıştır. İstanbul Öğretmen Okulundan mezun olmuştur. Evli 2 çocuklu, iyi bir aile reisiydi. Annem ev kadını olmasına rağmen ailesini tek öğretmen maaşı ile geçindirmiş, israftan kaçınan, tasarrufa büyük önem veren fedakar bir babaydı. Her sabah erkenden kalkar, talaş sobalı evimiz için gerekli günlük ihtiyacı karşılayacak sayıda talaşı tenekeler içinde hazır ederdi. İyi bir öğretmendi. Anıt Park’ta yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında, Andımız’ı büyük bir coşku ile söyler, bütün okullarda, hep bir ağızdan, tekrar ederdi. Vatanına ve milletine bağlı bir insandı.” İfadelerine yer verdi.
Tabletleri teslim alan okul müdürü Adil Özmen, okullarına yapılan yardımdan dolayı Ali Birol Yücelen’e teşekkür ederek tabletlerin ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılacağını bilgisayar ve yazıcının ise okulda kullanılacağını söyledi.

  • OKULA 23 TABLET VE 1 BİLGİSAYAR BAĞIŞLADI
  • OKULA 23 TABLET VE 1 BİLGİSAYAR BAĞIŞLADI
4 yorum yapılmış
  • Muhsin
    10 Şubat 2021 • 06:50
    Adil hocam hayırlı olsun.Eğitim-öğretime yapılan hizmetler ve hayırlar çok önemlidir.Hayırseverimize yapmış olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz.Rabbim hayırlarını kabul etsin.
  • Nurten
    10 Şubat 2021 • 19:34
    Rahmetli osman yücelen müdürümüz titiz duzgun isini cok severek yapan saygideger bir beyefendiydi. Allah rahmet eylesin oglu da ne kadar guzel dusunmus tam da ihtiyac oldugu anda harika allah kabul etsin
  • Yildiray
    10 Şubat 2021 • 23:21
    Bizede tablet veya laptop verir misiniz 2 kardeşiz,1 telefon var ortaklaşa girmeye çalışıyoruz babam emekli alacak durumu yok anca ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyor şimdiden tesekkurler
  • Buse
    11 Şubat 2021 • 23:19
    Lutfen bize tablet verseniz cok seviniriz biz 7kardeşiz hic birimzde giremiyoruz ebaya lutfen bizede verseniz bizde girebiliriz ebaya hic bi konu bilmiyoruz giremedigmiz icin lutfen verirmisiniz biz adyamanliyiz tablet versenizde teşekürler vermesebizde tesekuurler insanlah bizede çikar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.