VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE MECLİSİ YİNE KARIŞTI

8 Şubat 2021

........................................

Bolu Belediye Meclis toplantısında kürsüden konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz’ın AK Parti’yi eleştiren sözleri meclisi karıştırdı. Yılmaz’ın konuşmaları sırasında AK Parti sıralarındaki meclis üyeleri toplantıyı terk etti.

Bolu Belediyesi Meclisi’nin Şubat ayı ikinci oturumu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında toplandı. Meclise sunulan maddelerin karşılıklı görüşmelerin ardından oylamasının tamamlanmasının ardından kürsüye gelen Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz’ın AK Parti’yi hedef alan sözleri salonda soğuk rüzgarlar estirdi. Kürsüye geldiğinde kendisine sürekli laf atıldığını ve hiç cevap vermediğini vurgulayarak sözlerine başlayan Yılmaz, “Hepimiz buralara siyaseten geldik ama ben siyasetçi değilim. Beni siyaset meydanına çekmeye çalışmayın başaramazsınız. Biz buraya elimizden geldiğinde milletimizin menfaatine uygun doğru dürüst iş yapmaya geldik. Hiç düşündünüz mü, geçmişte öcü gibi korktuğunuz kişiden bu kadar korkmaya değer miymiş? Karşınızda oturan kişilere bakıp hiç mi cesaret almadınız? Geçen dönem son meclis toplantılarına neden gelemediniz? Korktuğunuz kişi ne yapıyor? Şimdi yaylada vakit öldürüyor. Allah kimseye geçmişte bu kadar korkup hiç sevmediği kişiyi bu kürsüde seviyor gibi yapıp inanmadığı şekilde savunmayı nasip etmesin. Burası, yani belediye iş yapma yeri siyaset yapma yeri değil.” dedi.  
Yılmaz’ın bu sözlerinin ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban ve partisinin meclis üyeleri toplantıyı terk etti. AK Parti sıralarından ‘Gerçekten çok ayıp’ sözleri yükselirken Başkan Özcan’da Balaban’a “Hemen küsüyorsun” dedi.

8 yorum yapılmış
  • Bolulu
    8 Şubat 2021 • 10:57
    Feridun bey sonuna kadar haklı.Küsüp kaçmaları normal.Yapacak bişeyleri kalmadı.Birde arkadaşların çalışma olayı doğalarında yok.Biz bunu yaptık şunu yaptık derler laflarıda bitmez.Vatandaş notunu verdi çıkmaza girdiler ve çıkamazlar.Geçmiş olsun.
  • Metinmert
    8 Şubat 2021 • 14:07
    Haklısınız... Neden geçmişte yaylada kalan vatandaşın yaptıklarını suç duyurusu yapıp yargıya gidemediniz... Demez mi...Bu vatandaş...Aynı yol dan devam ediyorsunuz... Zihniyet değişmemiş.. Vatandaşı madur edelim...mantık bu
  • mskyd
    8 Şubat 2021 • 23:26
    Vallahi Allattin YILMAZ'a helal olsun. Bolu için bu kadar güzel iş yap, şehre bir görüntü kazandır, sonrada ne hacıya yaran ne hocaya, nede ayyaşa. Büyük adamsın vesselam Başkan
  • AhmetTanerKSLAL
    8 Şubat 2021 • 23:56
    fetö ile hareket edenleri eleştirip sonra hdp ile kolkola seçime girenler arasında bir fark olmadığını bir sonraki 15 Temmuz size kanıtlar.
  • Ali
    9 Şubat 2021 • 00:04
    Ceviz kabuğu doşdurmayan kısır çekişmeler...sonuç 5 yıl biter..kapı kapı doşır oy istersiniz...vatandaş hesabı size seçimde çıkartır...by...
  • Garipbirkyl
    9 Şubat 2021 • 00:26
    Lafla vakit geçirecek zaman değil icraat zamanı kaçan kaçsın çalışmaya devam
  • Smerli
    9 Şubat 2021 • 03:31
    İki dönem Alaaddin Yılmaz belediyeye Sebenlileri doldurdu Sebenliden başka kimseyi, diğer ilçelerden doğru dürüst işçi almadı hakkımı ona helal etmiyorum mekanı cehennem olsun.
  • DorucuDavut
    9 Şubat 2021 • 03:45
    Feridun Yılmaz doğru söylemiş kendisi parti siyasetçisi değil şahsına siyasetçi. başkan yardımcısı olunca kimlerin tekerine çomak sokup işleri kendine nasıl kanalize ettiğini sorup öğreniverelim diğer mimarlardan(hatta CHP li olanlardan bile). Paşaköy de kendi görüşünde olan insanların toprakları bölünmez içinden yol geçmez tadilat projeleri şak diye meclisten geçer ama karşıt görüşlüyse vay haline köylüsü meclis üyesi ile yol işlerine bakan şahsa da
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.