VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI KARIŞTI

2 Şubat 2021

.................................

Bolu Belediye Meclis toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında yaşanan FETÖ polemiği salonda gerginlik yarattı. Karşılıklı açıklamaların ardından sinirlenen Balaban, toplantıyı terk etti.

Belediye meclis toplantısında Başkan Özcan, Suriyeli mültecilere yapılan yardımlar üzerinden hükümete yüklenerek, “Hükümet son sekiz yıl içinde Suriyeliler için 40 milyar dolar para harcarken pandemi döneminde kendi esnafı için bu paranın yarısını bile harcayamadı.  Ben soruyorum bu zorlu süreçte kıraathane sahipleri ne yapacak? Yasa çıkartıyorsun ancak belediyeye esnafa  nakdi destek vermek için izin vermiyorsun. Suriyelilere düşündüğün kadar kendi esnafını neden düşünemiyorsun. Biz kendi esnafına sahip çıkamayan bir hükümet tarafından yönetiliyoruz” dedi.

"BU MECLİSTE 'BOLU KONUŞULSUN'"

Özcan’a üst akıl göndermesi yapan Balaban ise Türkiye’nin mültecilere sahip çıkan bir ülke olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Türkiye emin ellerdedir. Düşük profilli ülkelerden borç alan bir Türkiye gitti, borç veren, mültecilere sahip çıkan bir Türkiye geldi. Gerekirse Suriyelilere de sahip çıkarız. Bazı arkadaşlar kendilerini gösterme, kanıtlama çabası içerisindedir. Onları da anlıyoruz. Sayın başkan, Bolu halkına yalan söylüyor. Delillerle kanıtladık. Bu konunun son kez gündeme gelmiş olmasını umut ediyoruz. Biz bu mecliste ‘Bolu’nun konuşulmasını istiyoruz. Sayın başkan ısrarla konuyu kişisel meselelere indirgiyor. Sayın başkan benimle ilgili ne biliyorsa söylemelidir. Benim HDP ile bağlantım varsa, yanımda ‘terörist’ çalıştırdığım iddiası doğruysa, kanıtlamalıdır” 

FETÖCÜLER İLE KOL KOLAYDINIZ

AK Parti’li Balaban’ın Başkan Özcan’ın bazı üst akılların etkisinde kaldığını iddia etmesi toplantıda gerginliğe neden oldu. Balaban’ın iddialarına tepki gösteren Başkan Özcan, "Bizden önceki yönetim üst akılı daha iyi bilir. Siz de meclis üyesiydiniz. Fetöcüler ile kol kolaydınız. O üst akılın kimler olduğunuz siz daha iyi bilirsiniz. Bize genel merkez dahil hiç kimseden talimat gelmiyor. Temsil ettiğiniz zihniyetin, “Beraber yürüdük, yağmurda çamurda ıslandık” diyerek sonra “Kandırıldık” dediği üst akıl ile benim danıştığım insanları birbirine karıştırma. Dolayısıyla bizim üst akılcılarla dünde işimiz olmadı bugünde olmadı. Dünde anti amerikancıydık, PKK için aynı şeyleri söylüyorduk, FETÖ için aynı şeyleri söylüyorduk bugünde aynı şeyleri söylüyorduk" şeklinde konuştu.

PAŞAKÖY CAMİSİNİN DİBİNE ALKOL RUHSATINI KİM VERDİ

Özcan konuşmasının devamında "Sen Paşaköy camisinin yanındaki otele alkol ruhsatı vermişsin. 10 metre mesafesi var. Buraya ruhsatı kim vermiş. Turizm Bakanlığımı vermiş. Turizm Bakanlığı CHP'de mi, MHP de mi ? Arkadaşlar insaf insaf ! İnsan bir utanacak" dedi 

HESABINI YARGIDA VERECEKSİN

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Balaban'ın kendisine alkolik imasında bulunduğunu söyleyerek, "Birde böyle bir alkolim imaları falan. Bunun hesabını yargıda vereceksin. Resmi törenlere geç kalamalar falan bilmem ne. Resmi törene geç kalma sebebimi sana anlattım. Allahta biliyor kulda biliyor. Yani senin bu konuda fikrinde yok. Alkol alan adam sabahın köründe alkol almaz. Adabı var bunun" şeklinde konuştu.

'BİR FETÖCÜ DÖNERCİ VARDI' DEDİ ORTALIK KARIŞTI

Toplantıda başkan Özcan Hosta Döneri gündeme getirerek, "Kardeşim senin ne yiyip içtiğin, geçmişte kimle kol kola dolaştığında beni igilendirmiyor. Kim kimle dönercilik yaptı demiyorum, demeyeceğimde. Bir FETÖ'cü dönerci vardı Hosta adında. Birileri açmış Bolu'da. Kim olduğunu bilmiyorum" deyince Burak Balaban 'Terbiyesiz' diyerek meclis salonunu terk etti.

3 yorum yapılmış
  • sahsiyet
    2 Şubat 2021 • 01:25
    kişisel hırslarla çekişmelerle saygısızlıklarla hakaretlerle yönetilen halklarda cinayet cinnet şiddet trafik kazası tecavüz olması biraz aklı olanı şaşırtır mı?
  • Hamzaozkan
    2 Şubat 2021 • 04:51
    Akp min yüzde 95 i fetocudur adil oksuzu kendileri kaçırdılar adil öksüz konussaydi akp liler milletin yüzüne bakamazdi alayı fetocudur fetö parayı verdi akp kuruldu
  • Emrah
    2 Şubat 2021 • 10:48
    Akp=_=feto
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.