VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

1 Şubat 2021

..................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu İl 6. Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde açıklamalarda bulundu. Doğanay, yaptığı açıklamasında, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde yaşanan başarısızlığın sorumluluğunu üzerine aldığını belirtti. Doğanay, "Eğer yerel seçimlerle alakalı bir suçlu arıyorsak, hiç sağda solda aramaya gerek yok. O suçlu öncelikle AK Parti İl Başkanı sıfatıyla, benim" dedi.

Ak Parti 6. Olağan İl Kadın Kolları kongresi gerçekleşti. Kongreye tek listeye giren mevcut Kadın Kolları İl Başkanı Hicran Çağalı, yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede kürsüye çıkarak açıklamalarda bulunan Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bolu Belediyesi’ni kaybeden ve ilçelerde de bekledikleri başarıyı yakalayamayan AK Parti’nin başarısızlığının öncelikli sorumlusunun il başkanı sıfatıyla kendisi olduğunu belirtti.

“BİR SUÇLU ARIYORSAK, HİÇ SAĞDA SOLDA ARAMAYA GEREK YOK”

Kongrede samimi bir şekilde açıklamada bulunan İl Başkanı Doğanay, “Bolu’da, son yerel seçimlerde bir sıkıntı yaşadığımız malumdur. Görünen köy kılavuz istemez. İlçelerimizden ilimize kadar problemler yaşadık. Yiğit düştüğü yerden belli olur, ancak yiğidin de düştüğü yerden kalkması lazım. Dün de söyledim, bugün de söylüyorum. Eğer yerel seçimlerle alakalı bir suçlu arıyorsak, hiç sağda solda aramaya gerek yok. O suçlu öncelikle AK Parti İl Başkanı sıfatıyla, benim. Bunu samimiyetle söylüyorum. Bu sorumluluğu yeri geldiğinde aldım, bundan sonra da almaya devam edeceğim inşallah” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • Vatandas
    2 Şubat 2021 • 02:25
    Doganay.butun sucu sen uslenme.Secim zamani Ankara`dan Bolu`ya gelen burokrat.bakan.bakan yardimcisi ve sair digerlerinin hic sucu yok mu?Onlari da kat.
  • DRTDVANl
    2 Şubat 2021 • 06:11
    Sayın Başkan birde DÖRTDİVAN a yaptığınız haksızlığı görseniz DÖRTDİVAN nı yok saymasanız DÖRTDİVAN a gelen paradan hakkını verseniz Allah şahit Başkan DÖRTDİVAN lının iki eli yakanızda
  • mustafaener
    2 Şubat 2021 • 06:46
    ADAM GİBİ ADAM RABBİM YOLUNU ACIK ETSİN88
  • lhamisezer
    2 Şubat 2021 • 13:33
    Sen cebinde listelerle gez biz o listelerle sandıga göneriz
  • Hasan
    2 Şubat 2021 • 13:39
    Sayın doganay hızlı tren için bolu için çalışın bolu halki görsün çalıştığınızı duzceliler bastırıyor hizli tren icin sizden gik yok hizli tren gelirse bolu yaz ve kış truzminde türkiyenin arslan payini alir ve bolu halki esnafi kalkinir ozaman sizi ve ekibinizi unutmaz bolulular
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.