VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR EVİNDE KAYBETTİ

31 Ocak 2021

....................................

TFF 1. ligin 19. haftasında Boluspor zorlu mücadele de Adana Demirspor'u konuk etti. Konuk ekip mücadeleyi 2-1 kazanırken Boluspor'un tek sayısı 19 yaşındaki Arda'dan geldi.

TFF 1. ligin 19. haftasında Boluspor zorlu mücadele de Adana Demirspor karşısına Selmani, Fethi, Gökhan, Oğuzhan, Diouf, Gyasi, Alican, Hajdarevic, Burak Bekaroğlu, Muhsin, Mustafa onbiri ile çıktı. Kırmızı beyazlı devre arası kadrosuna kattığı 6 yeni oyuncuyada ilk onbirde görev verdi. 

DİOUF VE BURAK İLE İKİ ÖNEMLİ POZİSYON

Mücadeleye konuk ekip etkili başlarken Boluspor zaman zaman kontra ataklarla bu bölümde rakip kalede etkili olmak istedi. Ekibimizin 25. dakikada Diouf ile yakaladığı pozisyon en etkili ilk atağımız olurken, bu golden iki dakika sonra Burak Bekaroğlu'nun şutu direkten oyun alanına geri döndü. 

KONUK EKİP'TE DİREĞE TAKILDI

Mücadelenin 35. dakikasında konuk ekibin atağında ligde daha öce 6 golü bulunan Hasan Kılıç'ın şutunda kaleci Selmani müthiş bir kurtarış yaparak Boluspor'u önemli bir tehlikeden kurtardı.  

SELMANİ BİR KEZ DAHA KURTARDI

Karşılaşmanın 38. dakikasında yine Adana Demirspor'un atağında kaleye çekilen şutu kaleci Selmani müthiş kurtardı.

ADANA DEMİRSPOR ÖNE GEÇTİ

0-0 devam eden maçın 42. dakikasında Emircan net bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi ve soyunma odasına konuk ekip 1-0 önde gitti. İlk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarıya konuk ekip yine üstün başlasada Boluspor 55. dakikadan itibaren oyunda durumu eşitledi. Rakip kale önünde etkili pozisyonlar üretemeyen Boluspor özellikle sağ kanattan ceza sahasına daha çok orta yapsa da rakip kale de istediği pozisyonları bu bölümde bulamadı. 

HASAN KILIÇ SKORU 2-0'A TAŞIDI

Maçın 82. dakikasında Fethi'nin kaleye giden topa zorunlu teması sonrası kazanılan penatıyı Hasan Kılıç gole çevirdi ve skor 2-0'a geldi. 

ARDA KÖKSAL FARLI BİRE İNDİRDİ

Oyuna sonradan giren 19 yaşındaki Arda Köksal 90+2'de sağ kanattan içeri kat etti ve sol ayağı ile topu köşeden filelere gönderdi. Bu golle birlikte mücadele 2-1 Adana Demirspor'un galibiyeti ile sona erdi. Boluspor 19. hafta itibariyle 19 puanda kalırken, Adana Demirspor puanını 34 yaptı. Önüzmüdeki hafta  Boluspor Altınordu deplasmanına çıkacak. 

  • BOLUSPOR EVİNDE KAYBETTİ
  • BOLUSPOR EVİNDE KAYBETTİ
  • BOLUSPOR EVİNDE KAYBETTİ
6 yorum yapılmış
  • Uur
    31 Ocak 2021 • 12:58
    Ben daha önceden söylemiştim. Bu hocadan Bolu spora ne köy olur ne kasaba... Bu hoca takımı kuramıyor. En kısa zamanda hocanın gönderilmesi gerekiyor. Zaten boluspor hatayı, bu hocayı almakta yaptı. Bolusporlu....
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL
    31 Ocak 2021 • 08:26
    AYNI TAS AYNI HAMAM.BOLUSPOR BU SENE LİGDE KALIRSA ŞAŞARIM.
  • bolulu
    31 Ocak 2021 • 13:10
    hoca karamsarlığa gerek yok diyo küme düşünce bembeyaz oluruz maşallah nurtopu gibi
  • Salihersoy
    1 Şubat 2021 • 04:38
    Bolu spor likde kalacaktır önemli olan bir an önce tehlikeli alandan kurtulmak ve adana demir siporun oyuanlayışını benimsemek o
  • Salih
    1 Şubat 2021 • 04:42
    Toplu savunma toplu hücum ve laleye jut ve dönen topları karşılamak sahip olmak
  • zBoluSzBolu
    1 Şubat 2021 • 07:30
    Sayın Abak,Sayın başkan,Sayın teknik direktör Reha bey..ALLAH aşkına bu takım neden korkarak oynuyor?neden Ruhsuz ca dakikalarca kaleciye geri pas yapıyor? Neden artık kazanması gerektiğini düşünerek hücum yapmıyor yapamıyor? Neden bazı oyuncular hala daha sahada geziniyor.başkan,yönetim,Teknik direktör ALLAH aşkına birileri bu sorulara bi cevap versin artık.yoksa çıldıracaksınız Bolu yu..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.