VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU'YA TEKRAR GELECEĞİM"

28 Ocak 2021

.........................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Terörle Mücadele Çalıştayı için ilimizde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Terörle Mücadele Çalıştayı için Bolu’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile programın gerçekleştiği Koru Otel’de görüştü. Doğanay, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Burak Balaban ile gerçekleştirdiği ziyarette, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın tek aday olarak çıkacağı 7. Olağan İl Kongresi öncesinde, Bakan Soylu ile yakın teması dikkatlerden kaçmadı.

"BOLU'YA TEKRAR GELECEĞİM"

Bakan Soylu’nun “en yakın zamanda Bolu’ya tekrar geleceğim” söylemi üzerine, 8 Şubat’ta gerçekleşecek olan AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’ne katılıp katılmayacağı ise merak konusu oldu. Doğanay’ın Soylu ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunduğu öğrenilirken, AK Parti İl Başkanlığı tarafından sosyal medyada, “İl Başkanımız Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanımız Kazım Konak ve Belediye Meclisi Grup Başkan Vekilimiz Burak Balaban; Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürleri Çalıştayına katılmak üzere ilimize teşrif eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya eşlik ettiler” paylaşımı yapıldı.

2 yorum yapılmış
  • Mustafa
    28 Ocak 2021 • 16:05
    Sayın Doğanay iyi ki varsın. Sen oldukça Tanju bey daha çok belediye başkanlığı yapar Bolu 'da..
  • Hamzaozkan
    29 Ocak 2021 • 10:01
    Gelme boluya sen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.