ERDOĞAN BİP VE TELEGRAM'A GEÇTİ

...................

ERDOĞAN BİP VE TELEGRAM'A GEÇTİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

WhatsApp'ın yeni gizlilik ilkeleri sonrasında tartışmalar devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BiP ve Telegram’a geçtiğini duyurdu.

Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni gizlilik ilkeleri sonrası, haberleşme uygulamaları BiP ve Telegram’a yönelik yoğun bir ilgi oluşmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bugün itibariyle BiP ve Telegram kullanmaya başladığı açıklandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA BİP VE TELEGRAM'DA

'Erdoğan Dijital Medya' Twitter hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haberleşme uygulamaları Telegram ve BİP'te hesap açtığı belirtildi.

LİNK PAYLAŞILDI

Paylaşımda "Cumhuraşkanımız Erdoğan, haberleşme uygulamaları BiP ve Telegram’da" denilerek kanalların linki paylaşıldı.

 

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.