VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARZU AYDIN'DAN BAŞKAN ÖZCAN'A ÇAĞRI

8 Ocak 2021

.......................................

HABER / MUTLU YUCA

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a her zaman kapısının açık olduğunu belirterek, “Destek beklediği proje varsa dinleriz. Gerçekten yararlı bir proje ise bugüne kadar kanal kapanırken,  Karadere suları gelirken nasıl destek olduysak yine destek oluruz.” dedi.

2021 yılındaki yeni projelerden, il başkanlığı kongresine kadar bir çok konuda Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Yeniyıl gazetesine özel açıklamalarda bulunan Aydın, yeni yılda da kentteki yatırımların devam edeceğini belirterek, “Pandemi süreci olmasına rağmen yatırımlarımız hız kesmedi. Özellikle Karaçayır Mahallesi’nde bulunan olimpik yüzme havuzumuz, okullarımızın güçlendirilmesi, Mudurnu da yapılan devlet hastanesi, birçok ilçemizde hizmete giren 112 istasyonları, Taşkesti, Merkez ve Mengen’deki TOKİ yapım süreçleri ve tabii millet bahçesi ve irili ufaklı birçok projemiz geçtiğimiz yıl içerisinde devam etti. Bu yılda özellikle sağlık ve turizm alanında önemli gelişmeleri yaşayacağımız bir yıl olacağını şimdiden söyleyebiliriz.” diye konuştu.

KONGRE DÖNEMİNDE BİRÇOK KİŞİ ADAY OLABİLİR

Pandemi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen AK Parti İl Başkanlığı kongresine ilişkin de açıklamalarda bulunan Aydın, şunları söyledi:

“Kongre dönemlerinde birçok isim aday olabilir, bazıları bunu deklare ederek, bazıları ise kendi çevresinde istişare ederek bu süreci değerlendirir. Bu demokrasinin olmazsa olmazıdır. Mevcut İl başkanımız hali hazırda görevinin başında. Süreci Genel Merkezimiz yürütüyor. Bu sürece parti içerisinde, delegelerimiz, teşkilatımız da tabi dahil ediliyor. Özellikle Kadın Kolları Başkanlığımızdan bu yana mevcut il başkanımızla uyumlu çalışıyoruz. Her surette inanıyoruz ki kazanan AK Parti, kazanan Bolu ve kazanan Türkiye olacaktır.” 

AYDIN’IN BELEDİYENİN PROJELERİNİ ENGELLEDİ İDDİASI

Belediyenin projelerini engellediği ifade edilen Aydın, hakkındaki iddialara cevap vererek, Belediye Başkanı Tanju Özcan’a her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi. Aydın, kente faydalı olacak her projenin yanında olduklarının altını çizerek, “Siyaset insanlara hizmet etme adına yapılır. Biz, Bolu’nun ve aynı zamanda milleti temsil ilkesi çerçevesinde tüm Türkiye’nin vekiliyiz. 18 yıllık AK Parti döneminde;  toplumu ilgilendiren tüm konularda her bakanlığımız ve kurumlarımız küçükten büyüğe birçok projeye imza atmış ve atmaya devam etmektedir. Burada tek tek neler yaptığımızı anlatsak zaten kelimeler yetmez. Biz AK Parti İl Başkanımızdan Bakan Yardımcımıza, Milletvekili arkadaşımdan teşkilatımıza kadar tüm AK Parti ailesi olarak Bolu’nun menfaatleri doğrultusunda ilimize yararlı olacak hiçbir projenin karşısında olmayız aksine elimizden gelenin fazlasını yapmak için gayret ederiz. İlimiz ile ilgili her türlü konuyu istişare eder ve ona göre hareket ederiz. Tanju Bey böyle bir iddiada bulundu ise kendisi de iyi bilir, iddia makamı ispatla mükelleftir. Eğer gerçekten samimi ise Ankara’da her zaman kapımız açık. Destek beklediği proje varsa dinleriz, teşkilatımızla, il başkanımızla, milletvekilimizle, bakan yardımcımızla ve vatandaşlarımızla da bir istişare yapar bizler de fikirlerimizi söyleriz. Gerçekten yararlı bir proje ise bugüne kadar Kanal kapanırken,  Karadere suları gelirken nasıl destek olduysak yine destek oluruz.” şeklinde konuştu.

YAYLADA VİLLASI VAR MI?

Yaylada villası olduğu öne sürülen Aydın, milletvekilliği öncesi ve sonrasında hiçbir ev almadığını ve Bolu’da babasından kalan 25 yıllık evde ikamet ettiğini söyledi. Aydın, “Aile elbette önemli ve siyasi gündem oluşturmak için kullanılmaması gereken bir kurum. Her ne kadar farklı siyasi görüşte de olsak sınırlarımızı iyi bilmek gerekir.  Milletvekilleri de her kamu çalışanı gibi zaman zaman zaten mal beyanında bulunur. Benim milletvekili olduktan sonra veya öncesinde aldığım hiçbir evim yok. Bolu’da herkes az çok bilir babamdan kalan ve Salıbeyler’de bulunan yaklaşık 25 yıllık evde ailemle ikamet ediyorum.” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    8 Ocak 2021 • 03:16
    Urfada çok fazla ayakkabı fabrikalarının olduğunu ve yurt dışına satış yapıldığını televizyonlardan öğrendik. Acaba bu konudan diğer vekilin haberi var mı? Dericilik sektörünün öncü üreticilerinin bulunduğu Geredede veya Boluda bu tür fabrikaların kurulması için, vekillerin öncülük yapmasını bekliyoruz.
  • zBolulu
    8 Ocak 2021 • 13:11
    Bir kere Tanju başkanına Karadere suları ve kanalın kapatılmasında Akp den Sn .Fatih Metin beyin yardımı olmuştur.Bütün Bolu bunu bilmektedir.Kendisinden Allah razı olsun.Şimdi Ne olduda birden bire Tanju başkana yardım etme gereği duyuldu acaba?
  • Bolu14
    9 Ocak 2021 • 02:03
    Eyyy sayın vekiller Boludaki kadar rahat vekillik görmedim.. İnsanlara faydalı olacaklarına işleri gelene bakanlara söüm... Arzu Hanıma Derdimizi söyledik Dönme lütfunda bile bulunmadı... SYN Vekilim Filmin sonuna bakacaksın... SYN Küpçüde küpüyle meşgul.... Vatandaş kimin umurunda....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.