VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKAN YENİ YILA BOLU DAĞI'NDA GİRDİ...

1 Ocak 2021

....................

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni yıla Bolu Dağı Tünel Kontrol Merkezindeki karayolları işçileriyle birlikte girdi. Bakan Karaismailoğlu, bir süre sohbet ettiği karayolları işçilerine tatlı ikram etti. Karaismailoğlu, Mart ile Ekim ayı arasında 7 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını açıklayarak, “Bunlar ülkemizin geleceğini planlayan, geleceğimize hizmet edecek projeler. Adeta önümüzdeki 100-200 yılı planlayan bir modda çalışıyoruz” dedi.

Yeni yıla saatler kala ilk olarak Anadolu Otoyolu Cankurtaran mevkiinde bulunan Karayolları Bakım İşletme Şefliğini ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, işçilerle bir araya geldi. Bakan Karaismailoğlu, bir süre sohbet ettiği karayolları işçilerine tatlı ikram etti. Daha sonra Bolu Dağı Tüneli Kontrol Merkezi’ne giden Bakan Karaismailoğlu, Bolu Valisi Ahmet Ümit ve karayolları yetkilileri tarafından karşılandı.

“MART VE KİM AYI ARASINDA 7 MİLYAR YATIRIM YAPTIK”

Yetkililerden yol güzergahları üzerindeki denetimler hakkında bilgiler alan Bakan Karaismailoğlu, kontrol merkezindeki kamera odasında açıklamalarda bulundu. 2020 yılında farklı bir modda çalıştıklarını anlatan Bakan Karaismailoğlu, “Yeni yılı görev başındaki arkadaşlarımız ile birlikte karşılıyoruz. Onlar büyük bir azimle çalışıyorlar, onlara minnettarız. 2020 yılı Türkiye ve dünya için çok farklı bir yıl oldu. 2020 yılını COVİD-19 süreci ile birlikte büyük ayarların ve dengelerin bozulduğu bir dünyada geçirdik. 2021 yılında bu hastalıkları bertaraf ederek daha rahat, huzurlu, konforlu ve eski alışkanlıklarına döndüğümüz bir yıl temenni ediyoruz. 2020 yılında bütün dünya salgınla mücadele ederken, adeta maske savaşları yaparken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak biz farklı modda çalıştık. Bütün tedbirleri alıp bütün şantiyelerimizi dizayn ederek çalışmalarımıza devam ettik. Yatırımlarımız artarak devam etti. Mart ile Ekim ayı arasında 7 milyar dolarlık yatırım yaptık” dedi.

  • BAKAN YENİ YILA BOLU DAĞI'NDA GİRDİ...
  • BAKAN YENİ YILA BOLU DAĞI'NDA GİRDİ...
3 yorum yapılmış
  • Kibir
    1 Ocak 2021 • 01:02
    Ortadaki adam evliya mı? Maske takmama hakkını Allah'tan mı almış? Edep Ya Hu.
  • Hirsiz
    2 Ocak 2021 • 06:47
    Biz sizi sevmiyoruz nokta
  • alian
    2 Ocak 2021 • 09:20
    ya arkadaş gidin bir yıl başında da başka yerde girin her yıl her yıl ne var bu bolu dağında yok abantta yok gölcükte bu yıl trafik yok bişi yok devlet adamlarının ne işleri var bu zamanlarda boluda şu işçi arkadaşları ve memurları bir rahat bırakın böyle zamanlarda allah allah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.