VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN ARZU AYDIN'IN KARNESİNİ AÇIKLADI

17 Aralık 2020

..........................................

HABER- Ayşe Songül ERHAN

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Aydın’ın milletvekilliği döneminde meclis çatısı altında yaptığı çalışmaların karnesini açıkladı. Özcan, "Aydın’ın imzasının bulunduğu meclis soruşturma önergesi boş. Milletvekilinin ilk imzasının bulunduğu meclis genel görüşme önergesi sıfır. Milletvekilinin imzasının bulunduğu yazılı soru önergesi sıfır, bir tane bile vermemiş" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın kentin sorunlarına kafa yorması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Korona virüs döneminde 2 milyondan fazla maske 30 binden fazla gıda kolisi dağıttığımızdan haberi bile yok. Milletvekilinin son bir yılda Bolu’da 25 adet park yapıldığından, 22.5 kilometre pis su arıtma ve kanalizasyon hattı yapıldığından, 56 bin ton asfalt yapıldığından 200 bin metrekare kilitli taş ve parke taşı döşendiğinden galiba haberi yok"

"ÇOK ŞANSLI BİR MİLLETVEKİLİ"

"Sayın milletvekili biz ilk seçildiğimizde “CHP demek çöp demek” diyordu. Şu an o kadar şanslı bir milletvekili ki Türkiye’nin en temiz şehrinin milletvekili. Eski dönemde yapılmayan, Bolu Belediyesinin 65 milyon dolarlık en büyük projesinin bitmek üzere olduğundan da haberi yok. Karadere Tüneli’nin iç kaplamasının son yüz metreye geldiğinden de haberi yok. Eski dönemin taahhüdü olan 22 milyon liralık Orman Bölge Müdürlüğü binasının bizim tarafımızdan bitirildiğinden haberi yok. Yine eski dönemden kalan iş merkezinin 200 gün içerisinde tamamlanacağından da haberi yok.” şeklinde konuştu.

ARZU AYDIN’IN MECLİS KARNESİNİ AÇIKLADI

Başkan Özcan, AK Parti’li Aydın’ın milletvekilliği döneminde meclis çatısı altında yaptığı çalışmalarla ilgili hazırladığı dosyayı da kamuoyuyla paylaşarak şunları söyledi
“Aydın’ı milletvekilinin imzasının bulunduğu meclis soruşturma önergesi boş. Milletvekilinin ilk imzasının bulunduğu meclis genel görüşme önergesi sıfır. Milletvekilinin imzasının bulunduğu yazılı soru önergesi sıfır, bir tane bile vermemiş. Milletvekilinin ilk imza sahibi olduğu kanun teklifleri, bir tane bile kanun teklifi vermemiş. Milletvekilinin ilk imzasının bulunduğu Meclis Araştırma Önergesi boş. Milletvekilinin yaptığı konuşmada 4 kez. 4 kez kürsüye çıkmış. Birinde yemin töreni için, diğer üçü de bütçe görüşmeleri için. Yılda bir kere kürsüye çıkmış”

ÖZCAN MİLLETVEKİLLİĞİNDEKİ İLK DÖNEM KARNESİNİ PAYLAŞTI

Başkan Özcan, kendisinin ilk milletvekilliği döneminde yaptığı çalışmaları da açıklayarak, “Ben ilk 3.5 yılda neler yapmışım. Milletvekilinin imzasının bulunduğu yazılı soru önergesi 144 tane. Milletvekilinin imzasının bulunduğu meclis soruşturma önergesi çok az kullanılır bir dönemde 10’u geçmez ama 4 tanesinde benim imzam var. Milletvekilinin ilk imzasının bulunduğu meclis araştırma önergeleri. İlk imzamın bulunduğu mecliste 15 görüştürme açtırmışım. Milletvekilinin imzalarının bulunduğu meclis araştırma önergeleri tam 157 tane. 4 tane de gensoruya imza vermişim. 18 tane kanun teklifini bizzat kendim hazırlayıp verdim. Bunlardan birkaç tanesi de kanunlaştı ” İfadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • ucube
    17 Aralık 2020 • 06:45
    At Yaylası ile kalmamalı bu yıkımlar.. Önce gidip diğer yaylalarada baksınlar, kırha yaylası, yuva yaylası.. Mantar gibi bittiler evler, kimler yapıyor bu evleri bi baksınlar.
  • Piyon
    17 Aralık 2020 • 22:40
    Tanju Özcan santranç oyunuyor
  • Bolulu
    18 Aralık 2020 • 13:20
    Başkanım herşeyi halk görüyor.Allah senden razı olsun.Eninde sonunda hak yerini bulur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.