VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"OKULLARIMIZIN LOKOMOTİFLERİ ÖGRETMENLERDİR"

24 Kasım 2020

.............................................

Bolu'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü, törenlerle kutlandı. Bolu Valisi Ahmet Ümit, "Aile içindeki ilk eğitimi aldıktan sonra en yetkin eğitim okullarımızda devam eder ve okullarımızın lokomotifleri de öğretmenlerimizdir." şeklinde konuştu.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anıtpark’ta düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un mesajının okunmasının ardından Gölyüzü İzzet Baysal Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Esrar Yayla Kuroğlu, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Tören, ilkokul, ortaokul ve liseler arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

"OKULLARIMIZIN LOKOMOTİFLERİ ÖGRETMENLERDİR"

Törenin ardından Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ile emekli olan ve görevlerinde başarılı olan öğretmenler Bolu Valisi Ahmet Ümit'i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Vali Ümit, insanın makro planda görevinin ve  dünyada var oluş sebebinin öğrenmek, öğretmek ve uygulamak olduğunu ifade etti. Öğrenme, öğretme ve uygulama işlemlerinde herkesin sorumlu olduğunu ama bunu yapan esas kişilerin öğretmenler olduğunu kaydeden Ümit, "İnsanın ilk gözünü açtığı eğitime ilk başladığı yer ailesidir. Bütün çocuklarımızın aile içinde büyümesini temenni ediyorum. Aile içindeki ilk eğitimi aldıktan sonra en yetkin eğitim okullarımızda devam eder ve okullarımızın lokomotifleri de öğretmenlerimizdir." şeklinde konuştu. Ümit, daha sonra emekli olan öğretmenler ile başarılı öğretmenlere başarı belgelerini takdim etti. Öte yandan Bolu'nun Mudurnu ilçesinde de Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Hükümet Meydanı'nda düzenlenen tören Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Kavgacı tarafından günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yapıldı. Tören, Kavgacı'nın konuşmasının ardından sona erdi.

  • "OKULLARIMIZIN LOKOMOTİFLERİ ÖGRETMENLERDİR"
  • "OKULLARIMIZIN LOKOMOTİFLERİ ÖGRETMENLERDİR"
  • "OKULLARIMIZIN LOKOMOTİFLERİ ÖGRETMENLERDİR"
  • "OKULLARIMIZIN LOKOMOTİFLERİ ÖGRETMENLERDİR"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.