EĞİTİMLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME !

...............................................

EĞİTİMLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME !
Paylaş
A-A+ Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle eğitimin yıl sonuna (31 Aralık 2020) kadar uzaktan yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası artan koronavirüs salgınına yönelik açıklamalarda bulundu. Salgının Avrupa ve diğer birçok dünya ülkesinde sonbaharla birlikte yükselişe geçtiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan yeni tedbirleri açıkladı.

EĞİTİM, YIL SONUNA KADAR 'ONLİNE' OLARAK DEVAM EDECEK

Koronavirüs salgınının artışıyla birlikte eğitimin, yıl sonuna kadar online şekilde devam edeceğini duyuran Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlardan 'maske, mesafe ve temizlik' kuralına bir kez daha riayet etmeleri ricasında bulundu.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.