VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'I SOYAN HIRSIZLAR YAKALANDI

12 Kasım 2020

.....................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın Kılıçarslan Mahallesinde yaptığı konut inşaatından piyasa değeri 20 bin TL olan malzeme çalan 3 hırsız polisin takibi sonrasında Konya’da yakalandı.

Olay 10 Kasım Salı günü akşam saatlerinde meydana geldi. Kılıçarslan Mahallesinde yapılan konut inşaatının şantiyesine plakasız bir minibüsle gelen hırsızlar şantiyeden çok sayıda inşaat malzemesi çalıp araca yükleyen hırsızlar olay yerinden ayrılmak üzereyken inşaatı kontrole gelen Nurettin Doğanay’ın oğlu Sezai Doğanay hırsızları fark edip araçlarını Sezai Doğanay’ın üstüne sürüp izlerini kaybettirmişlerdi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri, Kılıçarslan mahallesinde yapımı devam eden bir inşaattan piyasa değeri yaklaşık 20 bin lira olan kontrplak hırsızlığı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler, hırsızlık yapılan inşaatın bulunduğu bölgedeki çok sayıda güvenlik kamerasını incelemeye aldı.

KONYA’DA YAKALANDILAR

Bölgedeki onlarca güvenlik kamerasını inceleyen ekipler eşkâllerini belirledikleri 3 şüphelinin olay yerinden kaçtıkları araçla Konya’ya gittiğini belirledi. Hırsızlık Büro ekiplerinin Konya’da düzenledikleri operasyonda hırsızlık çok sayıda suç kayıtları bulunan N.K. (46), İ.K. (44) ve E.K. (34) gözaltına alındı.

İfadeleri alınmak üzere Bolu’ya getirilen şahıslar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

5 yorum yapılmış
  • Adaleteriat
    12 Kasım 2020 • 09:41
    Kesin birer parmağını bakalım daha yapar mı?
  • Sedat
    12 Kasım 2020 • 14:50
    Geçmiş olsun da ben gölköylüyüm bura sulama havzasıydı ve imara açıldı herkes ev hatta apartman yapıyo noldu hani yapı imar izni hiçbirşey yoktu şimdi herkes ev yapıyo
  • zbolulu
    13 Kasım 2020 • 02:52
    DEŞİFRE EDİN FOTOGRAFINI GÖSTERİN Kİ BU PİSLİKLERİ TANIYALIM KORKMAYIN BİZLER KÖROGLUNUN TORUNLARIYIZ YOKSA BEYİNİN Mİ
  • Bolu
    13 Kasım 2020 • 05:46
    Sedat paran varmı düdüğü calarsin sedattttt
  • enol
    13 Kasım 2020 • 21:11
    Sedat bey torba yasa ile bir ara rant için imara açıldı tün Türkiye'de bizimki gibi olan yerler sonra alan aldı satan sattı işleri bitince ay bu olmadı deyip kaldırdılar tabi yerseniz. O zaman zarfında işini bitirip imar izni alanlar yapıyor şimdi maalesef.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.