VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALBAYRAK'IN İSTİFASI KABUL EDİLDİ....

9 Kasım 2020

......................................

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevinden istifa talebine ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada istifasının kabul edildiği açıklandı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevden istifasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada istifasının kabul edildiği açıklandı.

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi....

"Türkiye'nin Cumhuriyet tarihindeki en büyük yönetim reformu olan
Cumhurbaşkanlığı Hiükümet Sistemine geçişin ardından Sayın Cumhurbaşkanımız kabinesini kurarak, milletimizin takdirine sunmuştur.Sayın Cumhurbaşkanımız tarafindan kabinede yer verilen bakanlarımız,10 Temmuz 2018 tarihinde Meclis'te yemin ederek resmen görevlerine
başlamışlardır. Daha önceki hükümette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yapan Istanbul Milletvekili Berat Albayrak, Cumhuriyetimizin 66'ncı Hükümeti olan bu kabinede, Hazine ve Maliye Bakanı olarak yer almıştır.

Bölgesel ve küresel siyasi krizlere ilave olarak koronavirüs salgını sebebiyle gelişmiş devletlerin dahi ciddi ekonomik sıkıntılar yaşadıiğı bir dönemde, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın gayretleriyle ülkemiz. bu kritik süreçte olabilecek en az hasarla yoluna devam etmiş. Sayın bakanımızın başarıları sayın Cumhurbaşkanımız tarafından takdir edilmiştir.

Bilindiği gibi, 8 Kasım 2020 Pazar akşamı, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak, sosyal medya hesaplarından birinde sağlık nedenleriyle görevden affını isteyen bir açıklama yayınlamıştır. Cumhurbaşkanımız tarafindan yapılan değerlendirme sonunda, Hazine ve
Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir. Kamuoyuna saygiyla duyurulur."

3 yorum yapılmış
  • bolulu
    9 Kasım 2020 • 11:09
    geç gelen karar inşallah işe yarar.
  • vatanda
    9 Kasım 2020 • 11:54
    sağlık nedeniyle öylemi bizde yedik
  • Muhsin
    10 Kasım 2020 • 00:04
    Görev değişikliği her zaman yapılabilecek davranışlardan biridir.İnsan oğlu her zaman daha iyi olmanın peşindedir.Bu nedenle gelişmelerde buna bağlıdır.Daha güzel,daha güçlü bir ülke olmanın zor sınavını millet olarak vermekteyiz.Bu sınavda başarılı olmayı Rabbim bizlere nasip etsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.