VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSMAİL ÇOLAK TAHLİYE EDİLDİ

7 Kasım 2020

..................

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası hakkında yakalama kararı çıkarılan ve yurt dışına kaçtığı belirlenen Bolu Dağı'ndaki İsmail'in Yeri isimli bir zamanların ünlü et lokantasının sahibi İsmail Çolak tahliye edildi. 10 Ocak 2019 tarihinde itirafçı olmak için çıktığı yurtdışından ülkeye gelen ve o günden bugüne cezaevinde olan İsmail Çolak tutuksuz yargılanacak.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlattığı soruşturma kapsamında FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan ve bir dönem Bolu Dağı'ndaki İsmail'in Yeri isimli ünlü et lokantasının sahibi olan İsmail Çolak'ın, Finlandiya'ya kaçtığı tespit edilmişti.

UMREYE GİDİYORUM DEMİŞTİ

 Umreye gidiyorum diyerek darbe girişiminden 6 ay önce kentten ayrıldığı belirlenen İsmail Çolak, 10 Ocak 2019 tarihinde itirafçı olarak teslim olmak istediğini Türk makamlarına bildirdi. Talebin kabul edilmesi üzerine İsmail Çolak, uçakla geldiği İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Düzce Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklu yargılanmasına karar verilen Çolak 1 yıl 9 ay 27 günlük cezaevi sürecinin sonunda yapılan yargılamayla tahliye edildi. Çolak’ın yargılanmasına tutuksuz olarak devam edilecek.

5 yorum yapılmış
  • SonsuzAdalet
    8 Kasım 2020 • 00:29
    Geçmiş olsun, iyi olmuş, hasta ve bakıma muhtaç birisiydi,hapiste tutarak bir şey kazanılmaz, en azından tahliye edildiğinde ailesi bakar, hizmetini görür. Suçu ne idi acaba?
  • ppolat
    8 Kasım 2020 • 05:23
    O et lokantasında kimler kimler köfte yemedi ki.Afiyetler olsun.
  • highway
    8 Kasım 2020 • 12:15
    highway de yüzde kaç hissesi vardı araştırılsın
  • Deli
    9 Kasım 2020 • 13:08
    AİBÜ kampüs de ki kütük ev restoran yerini nasıl almış bu araştırılsın. Cemaatçilere zamanında mı verilmiş? Nasıl kiralanmış?
  • BLRM
    11 Kasım 2020 • 20:45
    BU ABİMİZ HEMEN HEMEN HER GÜN CEMAATCİLERLE TOPLANTI YAOARDI. FİNASMAL DESDET SAĞLADIĞI BOLU DAĞINA AKAN PARADAN BELLİ ARAŞTIRILSA CIKAR BENCE GÜNLÜK CİROSU 200 300 BİNE DAYANAN RAKAMLARDAN BAHSEDİYORUM.SONUC OLARAK BİRİNİ KURTARMANIN CEZASI 17 YIL AMA DEVLETE İHANETİN SUCU 1 YIL . ADALET VAR MI YOK MU KENDINIZ SORGULAYIN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.