VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKŞENER ÖZCAN'I ZİYARET ETTİ

22 Ekim 2020

...............................

HABER- Ayşe Songül Erhan

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı makamında ziyaret etti. Erken seçimin 2023 yılından önce yapılacağını iddia eden Akşener, “Türkiye’nin bu iktidarı taşıyabilmesi mümkün değil. Onun için erken seçim olacaktır. 2023’e kalmadan olacaktır" dedi.   

Dörtdivan ziyaretinin ardından Bolu’ya hareket eden Akşener ve partililer İsmetpaşa Caddesi üzerindeki esnafları gezdikten sonra Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti.

“ESNAF YANGIN YERİNE DÖNMÜŞ”

Ziyarette açıklamalarda bulunan Akşener, esnafın yangın yerine döndüğünü belirterek, “Uzunca bir zamandır esnaf geziyorum. Başladığım tarih ile bugün arasında müthiş bir fakirleşme farkı var, tahmin edemezsiniz. Dün Kayseri’deydim. Gerçekten esnafın yangın yerine döndüğünü mutfakların yangın ötesine geçtiğini, annelerin ağlayarak bizlere evde iki kızının yada iki oğlunun 4 yıllık üniversite mezunu olmasına rağmen iş bulamadıklarını gece oturup babalarının yüzlerine bakmamak için gündüz uyuduklarını ağlayarak anlatanlar oldu. Kayseri’de öyle olaylarla karşılaştık ki müthiş bir öfke oluşmuş.” diye konuştu.   

AKŞENER ERKEN SEÇİM HAKKINDA KONUŞTU

Erken seçim iddialarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Akşener şunları söyledi: “Kılıçdaroğlu doğru yere ateş etti. Ülkemizde seçimlere fısıldayan adam Devlet Bahçeli’dir. Sayın Erdoğan’dan değil sayın Bahçeli’den talep ediyor. Doğru bir strateji ve taktik kendisini kutluyorum. Çünkü işin sahibiyle konuşuyor. Bizim ülkemizde iktidar mensupları seçim diye bağırırsa çok hızlı seçime gidilir. Benim gördüğüm şu. Bugün beş müteahhitin uzay hızıyla kalkındırıldığı ve pandemi döneminde bile onlara olukla para akıtıldığını görüyor. Dörtdivan’daki esnafımız görüyor. Böyle bir sistemin yürümesi mümkün değil. İktidarın 2023’e dayanmak bir gayeleri olabilir elbette ama 2023’e kadar bu beceriksiz ekonomik anlayışla damat bakanın bu engin ekonomi bilgisiyle yani adam dolara bakmıyor. Dolayısıyla Türkiye’nin bu iktidarı taşıyabilmesi mümkün değil. Onun için seçim olacaktır. 2023’e kalmadan olacaktır."

3 yorum yapılmış
  • Yldz
    22 Ekim 2020 • 07:58
    "Damat bakanın engin ekonomi bilgisi" lafı yerine biz iktidara gelince şunu şöyle yapacağız deseler bunlar ekonomiden anlıyor diyeceğim de nerdeee hep boş laflar.
  • Asi
    22 Ekim 2020 • 10:37
    Tek cozum cumhur ittifakiyla olur,, gerisi hava.
  • Tertip
    23 Ekim 2020 • 08:03
    Sizin gibilerin gecmisteki kepazelikleri unutulmuyor.Beyhude nefes tuketmeyin ,sizin gibi yobaz ve yabuzlara yetki verilmiyecek.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.