BOLU BELEDİYESİNDE GÖZALTI DEPREMİ

......................

BOLU BELEDİYESİNDE GÖZALTI DEPREMİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Haber: Bülent VELİOĞLU

6 yıldır görevde olan Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Özen, Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ahlak masası ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı. Özen’e ait bilgisayara çok sayıda cinsel içerikli bazı videolar indirildiği gerekçesiyle şahsın gözaltına alındığı ortaya çıktı. 

Bolu Belediyesi’nde gözaltı depremi yaşanıyor. 6 yıldan bu yana İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev yapan Mehmet Özen, bilgisayarına çok sayıda cinsel içerkli bazı videolar indirdiği iddiasıyla Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ahlak masası ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı. Polis ekipleri Özen’in bilgisayarına el koyarken, şahsın ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.  Mehmet Özen, eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde göreve getirilmiş ve mevcut Belediye Başkanı Tanju Özcan döneminde de aynı görevde çalışmaya devam ediyordu. 

9 yorum yapılmış

  • Mustafa (5 yıl önce)
    Yapmayın etmeyin tanımıyosunuz benim arkadaşım yapmaz iftira atıyolar
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (5 yıl önce)
    Aptalca alçakça bi suçlama bu..şahsi bilgisayarında video var diye adam alınırsa dışarda adam kalmaz ona atılan bu yalana inanılır mi mehmet abiyi tanımayan laf olsun diye yazmasın açıkça ortada mehmet abinin makamıyla ilgili mehmet alinsin yerine bi başkası lan ne dünya yaa at bi yalan iftira dür adamın defterini çekil kenara onu tanımayanlar da daldan doruktan yorum yapar al sana algı operasyonu.MEHMET ÖZEN böyle biri değildir ınanin bana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurhan (5 yıl önce)
    Rant olan yerde her türlü iftira yapılabilir.. Allah bu, duruma kimseyi düşürmesin... Bir anda ailesi çocukları düşünemiyorum... Hayatını Haramla Kuranlara Hayat Haram Olsun.. Kul Hakkını yiyerek O makamlarda da oturduysa elbette Rabbim inde bir hesabı vardır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nejla (5 yıl önce)
    Bu tür karekterler genelde seyrettiklerini gerçek hayatta masumlarda uygulamaya çalışır hedefleri ufak kız çocukları olur kesinlikle yönetim biriminden uzaklaştırılıp 2-3 yıl tedavi yapılıp tekrar topluma kazandırılması gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • ppolat (5 yıl önce)
    Danismanlarin sucunu baskanimiz cekmesin.Adami cok tutuyorlardi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidinmelek (5 yıl önce)
    Vaybe daha neler göreceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (5 yıl önce)
    Cinsel içerik dediği çocuk pornosu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersinozdemir (5 yıl önce)
    Ben ce yalan bu adam öyle biri değil inan miyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ilhamipence (5 yıl önce)
    geçende böyle bir haberle ulusal medyada yer aldı belediye baştan sona temizlenmeli
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.