VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TSO COVID-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ ALDI

24 Eylül 2020

......................................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Covid-19 ile mücadele sürecinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Covid-19’un bulaş ve yayılmasını engelleyecek tedbirleri hayata geçiren kuruluşlara verilen Covid-19 Güvenli Hizmet belgesini aldı. TSO, özel sektör kuruluşları dışında bu belgeyi ilimizde alan ilk kurum oldu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Covid-19 salgınından hem üyeleri, hem ziyaretçileri, hem de çalışanları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için TSO hizmet binasında birçok tedbir hayata geçirdiklerini belirtti. 

"TSE Covid-19 güvenli hizmet belgesini alan ilk kuruluş"

TSO Başkanı Ateş, “İçinden geçtiğimiz Covid-19 pandemisinde üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak bizim için en öncelikli konulardan birisidir. Bu nedenle, kuruluşumuzu salgının bulaş ve yayılmasından koruma açısından gerekli düzenlemeleri sırayla hayata geçirdik. Kullanımdaki bütün alanlar günlük olarak hazırlanan plan doğrultusunda temizlenerek ve cihazlarla dezenfekte ediliyor. Bina girişinden itibaren maske kullanımı, ateş ölçümü gibi tedbirlerin yanı sıra tüm fiziki alanlar sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre düzenlendi.

Tüm noktalara maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında gerekli bilgilendirme görselleri yerleştirildi. Acil durum eylem planları oluşturuldu. 21.09.2020 tarihi itibariyle de Odaya girişlerde HES kodu sorgulama uygulamasına geçtik. HES kodu henüz bulunmayan üye ve ziyaretçilerimize de kodlarını alma konusunda danışma noktasında yardımcı oluyoruz. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Covid-19 ile mücadelede tedbirleri en etkin biçimde hayata geçiren ve uygulayan kuruluşlar arasında yerini almıştır. İlimizde özel sektör firmaları dışında, kurumlar nezdinde de TSE Covid-19 güvenli hizmet belgesini alan ilk kuruluştur. Süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi, TSE Bolu İl Temsilcisi A. Mithat Yılmaz tarafından TSO Genel Sekreteri İsmail Gören’e takdim edildi.

1 yorum yapılmış
  • Boluxx
    25 Eylül 2020 • 03:09
    TSE den alınan belge dünyada bu işi yapan firma yada kuruluşlar ile akreditesi var mı ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.