VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"19 EYLÜL GAZİLERİN ŞEREF VE KAHRAMANLIK GÜNÜDÜR"

19 Eylül 2020

.....................................

Bolu'da, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şube Başkanı Sami Yıldız, 19 Eylül'ün muharebe meydanlarında canlarını ortaya koyarak savaşan, fedakar ve kahraman gazilerin şeref ve kahramanlık günü olduğunu belirtti.

Kent Meydanı'nda yer alan Atatürk Parkı'ndaki törende, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Mustafa Köse, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şube Başkanı Sami Yıldız, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

"19 EYLÜL GAZİLERİN ŞEREF VE KAHRAMANLIK GÜNÜDÜR"

Yıldız, burada yaptığı konuşmada, 19 Eylül'ün muharebe meydanlarında canlarını ortaya koyarak savaşan, fedakar ve kahraman gazilerin şeref ve kahramanlık günü olduğunu belirtti. Törene, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Ömer Ersever ile gaziler ve vatandaşlar katıldı. Törenin ardından, Vali Ümit, gazilerle bir süre sohbet ederek, milletin gazilere minnettar olduğunu belirtti. Yeniçağa ilçesinde de 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla tören düzenlendi. İlçe meydanında yer alan Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Belediye Başkanı Recayi Çağlar, gaziler ve kurum amirleriyle vatandaşlar katıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.