VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 4 EYLÜL CUMA

4 Eylül 2020

.......................................

1-Karamanlı Mahallesi halkından, Merhum İlyas ve Merhume Fahriye KAPOĞLU’nun oğlu, Merhum Kudret KAPOĞLU, Türkan GÜRKAN’ın kardeşleri, Fatma KAPOĞLU’nun eşi, İlknur, Adnan, Fatih KAPOĞLU’nun babaları, Kadriye, Nasip, Nermin GÜRKAN’ın dayıları;AYHAN KAPOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Cuma namazından sonra, Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

2-Gerede İlçesi Dursunfakı Köyü halkından;ŞAZİYE BERŞE Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Gerede İlçesi Koçumlar Köyü halkından;MUHARREM BICAK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Rüzgarlar Köyü halkından;NAZIM ÇAKIR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Banaz Köyü halkından;MEHMET TAŞKIN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

6-Seben İlçesi halkından;MEHMET ÖZCAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 da Seben merkez mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.