VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN PANKART AÇIKLAMASI

1 Eylül 2020

....................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Bolu Belediye binasına asılan pankart hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan, “Burada kimseye mesaj vermeye çalışmadım. Milletvekili iken de söyleyeceklerimi direkt söylüyordum. Eğer mesaj vermeye kalksam direkt söylerim. Amacım bu büyük zaferi hatırlatmaktı. Türkiye bu savaşı kaybetseydi sömürge ülkesi olacaktı. Camilerimizde ezan okunmayacaktı. Büyük bir askeri zafer elde etmişiz” dedi.

Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte başta Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan ile birlikte vatandaşlar belediye bandosu eşliğinde Vilayet Meydanı'ndan, Belediye önüne kadar yürüdü.

Yürüyüş öncesi 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Bolu Belediyesi binasına Belediye Başkanı Tanju Özcan imzalı, “Zaferi kazananlar kutlar, kaybedenler değil” yazılı pankart asıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yürüyüş ve asılan pankart hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan, “Yürüyüş ile ilgili bir duyuru yapmadık. Sadece Belediye Bandomuz ve eşimle ben yürüyecektik. Planlamamız o yöndeydi. Vatandaşlara da haber vermedik. Zaten haber vermiş olsaydık büyük bir yoğunluk olurdu. Biz bu şehrin Belediye Başkanıyız. Koronavirüsten dolayı organize bir kutlama planlamadık. Sadece eşim ve ben 500 metre kadar yürüdük ve halkı selamladık. Aynı zamanda bayrak dağıttık. Bazıları da bizimle beraber yürümüşler. Biz bandonun önünde yürüyorduk. Arkamızdan da yürüyenleri belediye binasının önüne gelince fark ettim. Görüntüleri izleyince de sosyal mesafeye uyduklarını da gördüm” diye konuştu.

“KİMSEYE ÜSTÜ KAPALI BİR MESAJ VERMİYORUM”

Belediye binasına asılan ve Tanju Özcan imzalı pankart hakkında da konuşan Başkan Özcan, “Burada kimseye mesaj vermeye çalışmadım. Milletvekili iken de söyleyeceklerimi direkt söylüyordum. Eğer mesaj vermeye kalksam direkt söylerim. Amacım bu büyük zaferi hatırlatmaktı. Türkiye bu savaşı kaybetseydi sömürge ülkesi olacaktı. Camilerimizde ezan okunmayacaktı. Büyük bir askeri zafer elde etmişiz. Yunanistan 1918’den sonra emperyalist devletlerin kışkırtması ile Anadolu’ya saldırdılar. İşgal etmeye kalktılar. Şimdi de aynı şımarıklığı bizim mavi vatanımızda yapmaya kalkıyor. Tam da zaferimizin 98. Yıl dönümü olmuş iken bunu daha coşkulu kutlamalıydık. Koronavirüs buna engel oldu elbette. Yunanlıların 98 yıl önce attığımız tokadı hatırlatmalıydık. Bununla ilgili benim mecliste de konuşmalarım var. Kimseye üstü kapalı bir mesaj vermiyorum. Evet, ‘zaferi kazananlar kutlar,kaybedenler değil’” şeklinde konuştu.

HABER-Bolu Takip Gazetesi/Adnan Karabulut

1 yorum yapılmış
  • Aslankarabey
    1 Eylül 2020 • 10:50
    Bence tamamen karnından konuşma denilen tabure uyuyor. Kime ne mesaj verdiğini açıklanmamış. Şimdi bu pankartın ne anlama geldiğini anlayan bir adım öne çıksın demezler mi? 98 yıl önce kazanmış olduğumuz 30 Ağustos büyük zaferin ve yenilen yunanın bu sözden ne çıkartması gerekir? Velhasıl başkan bey karnından konuşmuş. Belediyeler siyasi hesaplaşma, mesaj verme makamı değil HİZMET makamıdır. İnsanları ayrıştırmak çok kolay ancak kazanmak bir o kadar z
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.