VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ SPORTİF DİREKTÖRDEN AÇIKLAMALAR

26 Ağustos 2020

......................................

Boluspor ile iki sezon için sportif direktörlük sözleşmesi imzalayan Barbaros Gözneli açıklamalarda bulundu. Barbaros Gözneli " Bu tecrübemi avantaja çevirerek kulübe bellli bir vizyon getirme belli bir yapılandırma çalışmalarımız olacak. Yönetimin benden bu şekilde bir beklentisi var. Ben de elimden geldiğince Boluspor'a yardımcı olmaya çalışacağım" dedi.

Sportif Direktör olarak bu sezon Başakşehir ile şampiyonluk yaşadığını 12 ylıılk süper lig deneyimini artık Boluspor'a aktaracağını belirten Boluspor Sportif Direktörü Barbaros Gözneli önemli açıklamalarda bulundu.

"BOLUSPOR YÖNETİMİ NE İSTEDİĞİNİ BİLEN BİR YÖNETİM"

Gözneli ilk olarak "Yaşayabileceğim en büyük başarılardan birini süper lig şampiyonluğu ile yaşadım. Kariyerimde bir değişiklik istiyordum sağolsun Göksel başkanım bana Boluspor'a gitmem için izin verdi. Boluspor başkanı Abdullah Abat ve ekibi bana projelerinden bahsettiler ve beni Bolu'ya davet ettiler. Ben kendilerini tanımak istedim ama karşımda ne yaptığını ne istediğini bilen kısa vadeli ve orta vadeli bir yönetimle karşılaştım. Bu beni açıkçası çok şaşırttı ve bu samimiyetlerinden dolayı düşünmek için bir süre istedim ve böyle bir birlik beraberliğin iki taraf içinde hayırlı olacağını düşünerek iki yıllık bir imza attık" dedi.

"MALİ DİSİPLİNE UYACAĞIZ"

Pandemi nedeniyle bir çok kulübün sıkıntıları olduğunun altını çizen Gözneli "Boluspor ekonomik olarak geçtiğimiz yıldan kalan sıkıntıları gidermek istiyor. Yönetimimiz bu konuda iyi çalışıyor. Ayakları yere sağlam basan ne istediğini bilen bir bütçe oluşturuldu. Bu bütçenin dışına çıkmayacağız. İlk hedef bütçeyi açamadan güçlendireceğiz. Mali disipline uyarak iyi bir takım oluşturacağız" dedi.

"KULÜBE VİZYON GETİRECEĞİZ YENİ YAPILANDIRMA YAPACAĞIZ"

6'sı Başakşehir olmak üzere 12 yıldır süper ligde sportif direktörlük yaptığını belirten Barbaros Gözneli " Bu tecrübemi avantaja çevirerek kulübe bellli bir vizyon getirme belli bir yapılandırma çalışmalarımız olacak. Bu şekilde bir bekleti var yönetimin benden. Bende elimden geldiğince Boluspor'a yardımcı olmaya çalışacağım" dedi.

"KALİTELİ YABANCI OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYORUZ"

Yurt dışı bağlantıları olduğunu da belirten Gözneli "Boluspor'a katkı sağlayacak kaliteli yabancı oyuncular alacağız. Bu konuda teknik ekip ile birlikte çalışıyoruz. Şu anda bazı isimlerle de görüşmelerimiz sürüyor."dedi.

2 yorum yapılmış
  • Bolusporlu
    27 Ağustos 2020 • 00:46
    Hayırlı olsun. Herhalde tercümanlık ile sportif direktörlük biraz karışmış.
  • Ali
    27 Ağustos 2020 • 13:36
    Sportif direktörlük.Yönetimle teknik ekip arasındaki pozisyon a denirmis .Ya tamam bişey demiyorum ya ;))))bı biz bulamadık şöyle ismi hava iş ;)))yaptığı işi hala cozemedim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.