VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK MI?

1 Ağustos 2020

.................................

HABER / MUTLU YUCA

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, önümüzdeki genel seçimlerde siyasi geleceği için kafasında en küçük bir düşünce olmadığını söyleyerek, “Ben adayım demek sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin yetkili organlarının iradesine saygısızlık olur. Aday değilim demek de davaya ihanet olur.” dedi.

5 yıldır AK Parti Bolu İl Başkanlığı görevini yürüten Doğanay, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayı olup olmayacağına dair merak edilen soruları Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram Gazetesi için yanıtladı. Önceliğinin 2023 yılında yapılması planlanan seçimlerde görev yapacak ilçe teşkilatlarının sağlıklı bir şekilde oluşumunu sağlamak olduğunun altını çizen Doğanay, “Nurettin Doğanay olarak kendi siyasi geleceğimle ilgili kafamda en ufak bir düşünce yok. Ben, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bana emaneti olan il başkanlığı görevini 5 yıldır elimden geldiğince yapmaya çalıştım ve çalışıyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına il başkanı olarak hizmet etmenin gurur ve onuru bana yeter de artar. Rabbime hamd ediyorum. Ben dün de AK Partiliydim, yarın da AK Partili olacağım. Bizim davamıza ve reisimize bağlılığımız, oturduğumuz koltuğun ve makamın derecesine göre değişmez. O yüzden ben adayım demek sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin yetkili organlarının iradesine saygısızlık olur. Aday değilim demek de davaya ihanet olur.” diye konuştu.

Her görev alan partilinin doğal aday olduğunu hatırlatan Doğanay, “ AK Parti’de görev istenmez, verilir. Bu il başkanlıkları, ilçe başkanlıkları, belediye başkanlıkları ve milletvekilleri için de durum böyledir. AK Parti’li her üye, her görev alan partili zaten doğal adaydır. Bu sadece benim için geçerli bir durum değil. 

TANJU ÖZCAN BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİL

Doğanay, Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın 1.5 yıllık görev süresi içerisinde ortada görünen bir çalışmasının olmadığını savunarak şunları söyledi:
“Tanju Bey bugün itibariyle 1.5 yıllık görev süresini tamamladı ve önünde de 3.5 yıl gibi bir zaman var. Aslında kalan süre uzun gibi gözükse de belediyecilik açısından da pek de fazla bir zamanı kalmamış gibi duruyor. Geçmiş 1.5 yılını değerlendirecek olursak ben ortada bir şey göremiyorum. Benim değerlendirmem ise siyaseten değil. Kıyaslamam AK Parti belediyeciliği üzerindendir. Sonuçta son 15 yıllık süreçte Bolu Belediyesi AK Parti’li bir belediye başkanı ve AK Parti belediyecilik anlayışıyla yönetildi. Burada en sağlıklı değerlendirmeyi halkımız yapıyor. Ben Tanju Beyi eleştirdim ama siyaset yapmak için değil, Bolu’ya hizmet etmesi için eleştirdim. Bakınız dün Tanju Bey, belediye meclisi üyeliği ve milletvekiliyken Bolu Belediyesini çalıştırmamak üzere siyaset yapar ve eleştirirdi. Biz ise çalışması için eleştiriyoruz. Henüz Tanju Bey, belediye başkanı olduğunun farkında değil. Polemiklerle, siyasi kavgalarla gündem değiştirerek zaman kazanmaya çalışıyor.”

AK PARTİ’YE TEVECCÜH ARTTI

Bolu’da yaşayan vatandaşların belediyeden memnun olmadığını anlatan Doğanay, “ CHP’nin yerelde iktidarını gördükten sonra Bolu Halkının ve kaybedilen tüm şehirlerdeki seçmenin AK Parti’ye ciddi bir teveccüh göstereceğini düşünüyorum. Ki şuanda bile hemşerilerimiz yolumu çevirerek mevcut Belediye yönetimiyle alakalı serzenişlerini açık açık dile getiriyorlar. İşte her gün karşılaştığım bu manzara bu düşüncemin en büyük ispatıdır.” dedi.

PANDEMİ SÜRECİNDE BAŞARI HİKAYESİ YAZILDI

Pandemi sürecinde yapılan çalışmaları da değerlendiren Doğanay, Bolu’da başarı hikayesi yazıldığını söyledi. Doğanay, “Pandemi sürecinde iki kere Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere video konferansla Genel Başkan Yardımcılarımız ve Bakanlarımızla birlikte video konferans yöntemiyle irtibat halinde olduk. Milletvekillerimiz Sayın Fehmi Küpçü ve Sayın Arzu Aydın’la da sürekli irtibat halinde Bolu’nun ihtiyaçları ve yapılabilecek çalışmaları sürekli istişare ettik. Onlar da sağ olsunlar bu noktada Ankara’da yoğun mesai harcadılar. Süreç teşkilatımız açısından başarıyla yürütülmüştür. Valimiz Sayın Ahmet Ümit öncülüğünde İl Sağlık Müdürümüz Muhammed Demirkol, ilgili daire müdürlerimiz ve sağlık çalışanlarımız Bolu açısından pandemi sürecinde Bolu’da bir başarı hikayesi yazmışlardır. Hepsinden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı

8 yorum yapılmış
  • Cyber
    1 Ağustos 2020 • 08:59
    İnşallah olmaz, Kendisi Bolu'nun sorunlarından çok partilere ve kurumlara agresif saldırma politikası izlemekte. Bu Bolu'ya fayda sağlamaz. Bolu insanını tanıyan, sorunlaru gözlenmeyen insanları Partiye kazandırın, Hangi parti olursanız olun.
  • Serkan
    1 Ağustos 2020 • 14:58
    Buda arzu sydin gibi kendini cikartir otamatik seçilir
  • Bolul14
    1 Ağustos 2020 • 23:06
    Bence de olmamalı
  • zbolulu
    2 Ağustos 2020 • 03:12
    ya bir maskeyi dagıtmayı beceremediniz koy milletvekiline adaylını nasıl olsa sonçırpınışların yaptın şeyleri söyle boluya fabrikamı getirdiniz belediyeyi bile senin yüzünden kaybetti AKP
  • Bolulu
    2 Ağustos 2020 • 22:41
    Olup ne yapacak laf çok icraat yok millet vekili çalışan kişi olmalı bence
  • Akgnll
    3 Ağustos 2020 • 03:55
    Olmamalı ak parti kurulduğu günden beri oy verdik kimse kusura bakmasın kendisiyle işimizde isteğimizde olmadı lakin milletvekilliğini hak ettiklerini düşünmüyorum çünkü Bolu halkının gönlünü kazandıklarına inanmıyorum reisin dediği gibi Ömerler olamadılar.
  • Huso
    3 Ağustos 2020 • 13:08
    Hiç birşey yapmaz Bolu için kendine çalışır mevcut olan ne yaptı Bolu için o yapacak
  • KrgnAKPartili
    4 Ağustos 2020 • 00:25
    Sizler 2001 ruhuna ihanet ederek bu milletin bağrından çıkmış ve bu idealde çalışan üyelerinizi bertaraf ettiniz.Hepsini küstürdünüz ve partiden uzaklaştırdınız. Etrafınıza müteahhitler doldurdunuz, dininiz imanınız para.Bolu'ya ne faydanız oldu da ona buna çamur atıyorsunuz. Sizin yüzünüzden 2001 den beri AK Partide olanları küstürdünüz.Yola çıktıklarınızı unutup yoldan topladığınız çapulcularla yola devam etmeye çalışıyorsunuz.Geçenlerde Ba
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.