VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİPTEKİ 4 KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

26 Temmuz 2020

................................................................

Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak Manisa'dan tayin olan Bilal Yurt yönetimindeki cip,   Bolu'ya gittiği sırada Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bariyere çarparak kaza yaptı.

Bilal Yurt (46) yönetimindeki 45 ABY 734 plakalı cip, D-130 kara yolu Ereğli Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyere çarptı.

Araçta sıkışan ve ayağına demir bariyerin parçası saplanan sürücünün eşi Zeliha Yurt (42), itfaiyenin müdahalesiyle bulunduğu yerden çıkarıldı. Zeliha Yurt, ayağındaki demir parçasıyla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hafif yaralanan sürücü ile çocukları Furkan Yurt (20), Miraç Yurt (9) da olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye götürüldü. Öte yandan Bilal Yurt'un, Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğüne şube müdürü olarak Manisa'dan tayin olduğu ve buradaki görevine başlamak için Bolu'ya gittiği öğrenildi.

Ailenin araçtaki "muhabbet kuşu" da ekiplerce alınarak polis merkezine götürüldü.

Kaza nedeniyle kara yolunun İzmit istikametinde kontrollü sağlanan trafik, aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü.

 

1 yorum yapılmış
  • RamazanYaman
    26 Temmuz 2020 • 01:46
    Değerli dostum Yeniçağalı hemşehrim Bilal Yurt ve Ailesine geçmiş olsun. Yenge hanıma acil şifalar dilerim. İsteği arzusu Memleketinde hizmet vermekti. Tekrar geçmiş olsun toprağım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.