VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE İSTİFA BİLMECESİ SON BULDU

16 Temmuz 2020

........................

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, bazı haber sitelerinde yer alan CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’nun görevinden istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Karsu, “Olay sadece bir yanlış anlaşılmadan ibarettir. Asılsız haberlerle kamuoyunu etkileyerek Cumhuriyet Halk Partisini zayıflatmaya çalışacaklarını umuyorlar, ama yanılıyorlar” dedi. 

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu'nun istifa ettiği haberler sonrasında partiden ilk kez net bir açıklama yapıldı. CHP İl Başkanı Kazım Karsu, "Partimizi hem içerden hem de dışarıdan karıştırmak isteyen aldanmışlar ise her seçim döneminde olduğu gibi yine hayal kırıklığı yaşayacaktır" ifadelerini kullandı. 

"GÖREVİNE DEVAM EDİYOR"
“Günden güne yükselen performansıyla tüm Bolu kamuoyunun takdir ettiği sayın ilçe başkanımız Ersan Türkoğlu ne bir istifa dilekçesi sunmuş ne de istifa ettiği yönünde resmi bir açıklama yapmıştır. Olay sadece bir yanlış anlaşılmadan ibarettir. Partimizin ülke ve Bolu genelindeki yükseliş eğrisinden rahatsız olan kimi çevreler sözüm ona bu tür ayak oyunlarıyla ve asılsız haberlerle kamuoyunu etkileyerek Cumhuriyet Halk Partisini zayıflatmaya çalışacaklarını umuyorlar ama yanılıyorlar.” 

“ÖZCAN'IN BAŞARISI BİZİM BAŞARIMIZDIR”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın daha önce 4 kez milletvekili seçildiğini şu anda da Bolu Belediye Başkanı olarak ilimize hizmet ettiğini vurgulayan başkan Karsu, “Böyle bir başarı bırakın Bolu’da Türkiye genelinde bile çok az görülen bir olaydır. Belediye başkanımız Sayın Tanju Özcan iktidarın hiçbir desteğini almadan sadece bireysel çabalarıyla böyle büyük bir başarının altına imza atmıştır. Onun başarısı bizim başarımızdır” ifadelerini kullandı. 

“GEREKEN ADIMLARI ATACAĞIZ”

CHP örgütünün içindeki kapalı WhatsApp yazışmalarının basına sızdırılması noktasında gereken önlemleri alacaklarını da vurgulayan başkan Karsu, “Bu işi kim ya da kimler yaptıysa en kısa sürede bularak il disiplin kuruluna sevk ederek partimizle olan bağlarını koparacağız. Bu konu da şüphelendiğimiz isimler var. Yapacağımız araştırmalar sonrasında gereken adımları atacağız” dedi. 

5 yorum yapılmış
  • meri
    16 Temmuz 2020 • 02:50
    sayın başkan siz parti içine sahip cıkamıyosunuz ülkeyi nasıl yöneteceksiniz?
  • Ayhan
    16 Temmuz 2020 • 04:40
    O zaman niye beklediniz kaç gündür açıklama yapmadınız.
  • Asimov
    16 Temmuz 2020 • 06:23
    Size ulkeyi yonettirmek istiyen su anda yok.Bosuna heveslenmeyin.
  • eren
    17 Temmuz 2020 • 03:14
    ziya ziya ziya
  • AliAdvar
    17 Temmuz 2020 • 06:04
    CHP vb. birçok partiler yapısı gereği böyle disiplinsiz, bireysel ve demokrasi sandıkları çok-sesli yapılara sahiptir. Bu kadar disiplinsizlik, kaos ve dedikodu ile mi yönetecekler bu şehri veya bu ülkeyi? 3 seçimdir CHP yerine VP'ye oy veriyorum ve içim çok rahat. Yıllardır oyum boşa gitmiş yıllardırrrrrr
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.