VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN DOĞANAY'A SERT TEPKİ

9 Temmuz 2020

...........................

ÖZEL HABER: Sevgi PİLGİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın kendisine canlı at vereceğinin söylemesinin ardından, Doğanay’ın üslubunun seviyesizce olduğunu belirterek, “Buraya normal bir atla gelirse ve atın eyerinden tutup bana vermeye kalkarsa eyeri önüne atarım ve 'Al atını severim tımarını' atasözünü söylerim. O yüzden ciddi olsun ya orayı yapsınlar, yapamıyorlarsa bize geri versinler. Onu da yapmıyorlarsa ya atın parasını ya da kendisini versinler” dedi. 

AK PARTİLİ VE CHP'Lİ SİYASİLER BİRBİRİNE GİRDİ
Bolu eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde Alpagut Mahallesine yapılan Köroğlu Park Projesi kapsamında bölgeye konulan Köroğlu heykeli tartışmaları devam ediyor. Park projesinin Tanju Özcan Belediye Başkanı olduktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığına devredilmesinin ardından atıl duruma düşen parktaki Köroğlu heykeli, AK Partili ve CHP'li siyasileri birbirine düşürdü.  

DOĞANAY 'CANLI AT VERECEĞİM' DEMİŞTİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Köroğlu Parkı'nda yaptığı basın açıklamasında, "Atımızı bize geri verin" sözleri sonrasında, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay  Bolu Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde, “Sayın belediye başkanımızın at sevdası var, ‘Ben atımı istiyorum’ diyor. Bana düşen görev de bir at bulup kendisine teslim etmek. Ama heykel değil de canlı bir at olsun istiyorum. Onun sözünü tutuyorum” sözlerini sarfetmişti. 

BAŞKAN ÖZCAN SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Üslup çok seviyesizceydi. Buraya normal bir atla gelirse ve atın eyerinden tutup bana vermeye kalkarsa eyeri önüne atarım, güzel bir atasözü var "Al atını severim tımarını" diye onu da söylerim. Öncelikle kendisini ciddiyete davet ediyorum. Konu ciddi ve sulandırılacak bir durum yok. Bolu halkının cebinden harcanmış 12 milyon liralık bir yapıttan bahsediyoruz . Bu yapıt o kadar yükseğe konulmuş ki maalesef yoldan geçenler bunun at olduğunu ve Köroğlu olduğunu bile anlayamıyor. Projeyi 'Biz tamamlayalım ve adını Millet Bahçesi koyalım dedik' vermediler. 'Siz alın' dedik tahsisini almadılar. 'Parasını verin bari' dedik, onu da yapmadılar. En son bari atı verin dedik onu da kabul etmediler" dedi. 

"KÖROĞLU MÜZESİ YAPACAĞIZ"
"En son muallakta kalırsa da tutacağım vinci o atı oradan alacağım. Atı düzgün bir şekilde hem otobandan hemde D-100 karayolundan görülebilecek şekilde altı Köroğlu müzesi olan muhteşem bir yer haline getireceğiz. Terminalin hemen batısında belediyemize ait bir yer var. Orası hem D-100'den hem de otobanın olduğu bir yer. Terminalin kuzeyine güzel bir yöresel ürünler pazarı da yapacağız. Orası çok kıymetli bir yer haline gelecek.  İddia ediyorum burası Bolu'nun simgesi olacak. Gölcük'teki ev gibi Türkiye'de gören herkes burası Bolu diyecek” diye konuştu.  

"DOĞANAY'I CİDDİYETE DAVET EDİYORUM"

Doğanay’ı ciddiyete davet eden Özcan, “Ya orayı yapsınlar yapamıyorlarsa bize geri versinler. Onu da yapmıyorlarsa ya atın parasını ya da kendisini versinler.  At getiririm at alırım  gibi söylemler Ak Parti İl Başkanına yakışmıyor.  Sonra da niye eskisi kadar başarılı değiliz diye soruyorlar. Bu şekilde yaparak Köroğlu'nu rezil ettiler. Horoz şekeri mi denilince tüylerim diken diken oluyor" ifadelerini kullandı. 

4 yorum yapılmış
  • Turhanimek
    9 Temmuz 2020 • 07:44
    Başkanım öncelikle selamlar yürütmekte oldugunuz çalışmalardan dolayi öncelikle sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum sonrada onlar şu an kaybetmenin telasindan sapitmis durumdalar kendini onların seviyesine düşürme sel
  • Bakannn
    9 Temmuz 2020 • 15:11
    21. Yüzyılın Köroğlusu Tanju Özcan kolay gelsin Başkan
  • MustafaGl
    10 Temmuz 2020 • 09:48
    Tanju beye ciddiyetinden dolayı tebrikler. Zevzekliğe gerek yok zaten..
  • Ali
    10 Temmuz 2020 • 10:50
    Bu nasıl fotoşop la fotoşok oldum.siz gazetecikik iddeasindasiniz ya böyle komik fotoshop mu olur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.