VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK"

2 Temmuz 2020

........................................................................

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Nurettin Doğanay'ın ot eleştirilerine cevap verdi.  Özcan, aşırı yağışlar nedeniyle otların hem hızlı büyüdüğünü hem de çalışma yapamadıklarını söyleyerek, "64 personelle birlikte çalışmalara hızlı bir şekilde başladık" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Köroğlu Parkta yaptığı basın açıklamasının ardından otlu bir kaldırımda basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ot biçme çalışması yapılmadığını söyleyerek başkan Özcan'ı eleştirmiş, AK Partili gençler de ellerine aldıkları oraklarla ot biçmişlerdi.

"KISA SÜREDE ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANACAK"

Başkan Özcan ot eleştirilerine cevap vererek, "Hepinizin malumu olduğu üzere bu yıl yoğun yağmur yağdı. Son yıllarda ilimiz en yüksek yağış oranını aldı. Bu sebeple hem otlar hızlı büyüdü hem de yoğun yağmurda personelimiz çalışamadı. Havaların düzelmesi ile birlikte ot biçme ekiplerimizin sayısını 28'den 64'e çıkardık ve 4 koldan çalışmalara başladık. Kısa bir sürede çalışmalarımız tamamlanacak" şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • yeilbolu
    2 Temmuz 2020 • 05:54
    sayın başkanım kürkçüler ve memursen toki yolundaki otlarıda bir temizlesinler ayrıca otoban girişinden kürkçüler toki girişinin yoluna bir baksanız
  • Bolulu
    2 Temmuz 2020 • 11:21
    Sümer mah çift şeritli gidiş geliş yolunun ortasindaki banketlerin bazı bölgelerindeki yata geçitlerindeki yayalar sık ağaç dikiminden dolayı görünmüyor en azından yaya ayrılan geçiş yerlerine yakın olan ağaçların kaldırılması gerekir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.