VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAHRUMAN'A HAPİS İSTEMİ

8 Haziran 2020

.............................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içeren sosyal medya paylaşımları yapan CHP Bolu Belediye Meclisi Üyesi Resmiye Kahruman, 3 ay ile 2 yıl arasında hapis cezası istemi ile yargılanacak.

CHP Bolu Belediye Meclisi Üyesi Resmiye Kahruman, 2019 yılının Ekim ayında yaptığı paylaşımlar nedeni ile gündem oldu. İçinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içeren sosyal medya paylaşımları yapan Kahruman’a, Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül ve teşkilat üyeleri Bolu Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı’na gelerek sert tepkiler gösterdi. Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, gelen hiçbir özrü kabul etmeyeceklerini belirterek, Kahruman’ın istifasını istediklerini söyledi. Öte yandan Akgül, Kahruman hakkında suç duyurusun bulundu.

DAVA AÇILDI

Akgül’ün suç duyurusuna üzerine harekete geçen Cumhuriyet Savcılığı, Kahruman hakkında “Cumhurbaşkanına Hakaret” suçlaması ile iddianame hazırladı. Hazırlanan iddianame Bolu 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi ve 15 Eylül tarihi dava günü olarak belirlendi. Kahruman, 3 ay ile 2 yıl arasında hapis cezası istemi ile yargılanacak.

Kaynak- Bolu Takip Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • can
    8 Haziran 2020 • 21:55
    devlet terbiyesi olmayandan vatandas olmaz yurtasta olmaz adamda olmaz insanda olmaz insan olmayandan da bolumuzun isi olmaz kim olursa olsun secilmis senin ulkeni yonetiyor .
  • Ordulu
    9 Haziran 2020 • 10:34
    Lugati kit olanlarin egitilmesi gerekiyor.Aksi halde kotu lisan kullananlarin sayisi azalmiyacaga benziyor.Muhalefetinde kayiplari bundan kaynaklaniyor.Uyanma zamani geldi artik.Selametler.
  • Vatanda
    9 Haziran 2020 • 14:04
    Devlet terbiyesi mi??
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.