VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O CİNAYETTE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

7 Haziran 2020

.......................................................

Bolu’nun  Gerede ilçesinde dün meydana gelen cinayet olayının miras yüzünden olmadığı ortaya çıktı.  Olayın aile kavgası yüzünden olduğu anlaşıldı. Sanık,  çıkarılca mahkemece tutuklandı. 

Gerede’de dün bir kişi kavga ettiği bacanağını evinin önünde pompalı tüfekle başından vurarak öldürmüştü. Meydana gelen olayın sebebi miras paylaşımı olarak iddia edilmişti.

İddiaya göre, bacanağı ile aralarında daha önceden miras paylaşımı nedeniyle husumet bulunan Fatih Erbaş, sabah saatlerinde 49 yaşındaki Süleyman Özdemir’in yaşadığı eve gelmiş, ikili arasında kavga çıkmıştı.  Erbaş, Süleyman Özdemir’e tüfekle defalarca ateş etmişti.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Olayın aslı ortaya çıktı.  Cinayet zanlısı Fatih Erbaş'ın daha önce cezaevinde yattığı ve devamlı olarak eşini darp ettiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay olduğunda Hac erbaş eşi Meryem Erbaş'ı yine darp etti. Meryem Erbaş'ın kardeşinin kocası Süleyman Özdemir kavgayı duyunca ayırmak için bacanağının evine gitti. Kavgayı ayırmak isteyen Süleyman Özdemir'e Fatih Erbaş ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Süleyman Özdemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Sağlık kontrolünün ardından Gerede Adliyesine sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

4 yorum yapılmış
  • Adam
    7 Haziran 2020 • 18:30
    Hep derim cezaevinde insanları beslemiyceksin kazma kürekle çalıştıracaksın balyozla taş kırdıracaksın ondan sonra bak cezaevine bi daha giriyo mu.
  • melungeon14
    8 Haziran 2020 • 16:36
    içeri girenleri çoğu zaten pislik.birde salıyorlar ne salacan 3..5 tane virüslü sokacan içeriye hepsine bulaşsında gebersinler....cezaevleri pisliklerden kurtulur..geçen aftanda çıkanların bir kısmı tekrar cinayet işledi.kimisi eşlerini öldürdü ..
  • Korhan
    18 Haziran 2020 • 03:50
    Melungeon14 sen nekadar terbirbiyeskz bir insansın cezaevinde yatan herkesi eşit tytmicaksin sizin gibi cahil beyni bitmiş gerizekalilar yüzünden oluyor ne oluyorsa dilerimki allahtan sende oraya girersin anlarsın ozaman cehalet çok kötü birşey biraz araştırma yap sonra yorum yap insanı sınır etme kardeş işine bak ağzını bozdurma benim
  • sevda
    8 Temmuz 2020 • 08:00
    darp falan yok kac kere karisi darp roporu almis yalan caydanlik devrildi diye kayin valide herkesi toplamis 4 coxugu olan fati erbasdir fati erbasin evine gelinmisdir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.