VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ATATÜRK BÜSTÜ ÇALIP SATMAYA KALKTILAR

12 Mayıs 2020

..................................

Bursa'da 8 okulun bahçesindeki Atatürk büstünü çalan hırsız ve beraberindeki iki kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa'da geçtiğimiz günlerde, Öğretmen Mehmet Ali Deniz İlkokulu’nun bahçesine gelen kimliği belirsiz kişi, Atatürk büstünü sökmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu şüpheli, büstü yerinden söktükten sonra olay yerinden kaçtı. Okulda görevli bir kişi durumu fark ederek, okul müdürüne bildirdi.

AYNI GÜN 8 OKULDAN...

İhbar üzerine okula gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasını incelemeye aldıktan sonra, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı. Aynı gün içinde 7 farklı okuldan daha Atatürk büstünün çalındığı ihbarını alan ekipler, okullardan büstleri çalan şüphelilerin aynı kişiler olduğunu saptadı. Bursa'da, okulun bahçesindeki Atatürk büstü çalındı

ÇALINAN BÜSTLER HURDACIYA SATILDI

Kimlikleri tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. Tanesi 2 bin liradan hurdacıya satıldığı belirlenen büstlerden 6’sı ele geçirilirken, 2’sinin ise parçalandığı tespit edildi. Ele geçirilen büstler okullara teslim edilirken, kuaför oldukları belirlenen Adem A. (37), İlker Ç. (35) ve Serkan A. (35) ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"PİŞMANIM" DESE DE TUTUKLANDI

Adem A. mahkemede verdiği ifadede, "Pişmanım. Çaldığım büstlerin parasını çalışıp ödeyeceğim. Serbest bırakılmak istiyorum.” dedi. Adem A., İlker Ç. ve Serkan A., "bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" yapmak suçundan tutuklanarak, Bursa E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

  • ATATÜRK BÜSTÜ ÇALIP SATMAYA KALKTILAR
  • ATATÜRK BÜSTÜ ÇALIP SATMAYA KALKTILAR
  • ATATÜRK BÜSTÜ ÇALIP SATMAYA KALKTILAR
3 yorum yapılmış
  • emine
    13 Mayıs 2020 • 02:04
    Bunlar ne zihniyetdeler insan demeye şahit gerek altın olsa insan Atatürk, e saygidan elini sürmez
  • Besir
    13 Mayıs 2020 • 02:43
    Imansizligin meyveleri.
  • KorayYamak
    13 Mayıs 2020 • 12:48
    Nerde Adalet Bayrak Yakanlar Atatürk'e Hakaret Edenler Serbes Kalirkene Atatürk Büstünü Çalıp satmak mi suç oldu neyin Kafası Bu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.