VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNLER SONRA TEKRAR İŞBAŞI YAPTILAR

11 Mayıs 2020

......................................

Bolu’da korona virüs ile mücadele kapsamında 25 Mart tarihinde kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri bu sabah itibarıyla yeniden hizmet vermeye başladı.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 21 Mart'ta kapatılan berberler ve kuaförler, 11 Mayıs itibarıyla hizmete açıldı. Berber, kuaför ve güzellik salonları, 09.00-21.00 saatlerinde çalışacak, müşterilere randevu sistemiyle hizmet verilecek. Bir erkek kuaförü sahibi Hüseyin Tayşi, bugün itibariyle açtıkları dükkânlarında alınan önlemleri anlattı. Hüseyin Tayşi, “19 Mart’tan beri kapalıyız. Çok uzun bir zaman oldu. İlk defa meslek hayatımızda bu kadar süre mesleğimizden uzak durduk. Dükkanlarımızı açtık mutluyuz. Tabi ki her şeyden önce sağlık. Arife gününe az bir zaman kaldı. Bütün randevularımız doldu. Bu sistemde biz hem kendi sağlığımız hem de müşterilerimizin sağlığı için çalışıyoruz. Tek kullanımlık havlular kullanıyoruz. Aletlerimizi sterilize ediyoruz. “dedi.

BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM

Dükkanında aldığı önlemleri anlatan Tayşi, “ Buradan müşterilerimize de sesleniyorum. Biz tek kullanımlık havlular kullanıyoruz ama siz de kendi havlunuzu getirebilirsiniz. Bu süreç bittiğinde bile insanlar sağlığına ve hijyenine dikkat etmeli. Böyle bir şe ile sınanmaktayız ama biz her türlü önlemimizi aldık. Dükkanımızı dezenfekte ettik. Saatte 1 müşteri alıyoruz. Randevulu sistem ile çalışıyoruz zaten. Tek kullanımlık havlular kullanıyoruz. Maskelerimiz ve eldivenlerimiz mevcut. Bir buçuk metre mesafemiz var. Dükkanda ve kapının önünde müşteri bekletmiyoruz. Biz ne kadar kurallara uyuyorsak müşterilerimiz de uysun. Bütün meslektaşlarıma hayırlı olsun diyorum. Bol kazançlar diliyorum.” diye konuştu.

  • GÜNLER SONRA TEKRAR İŞBAŞI YAPTILAR
  • GÜNLER SONRA TEKRAR İŞBAŞI YAPTILAR
  • GÜNLER SONRA TEKRAR İŞBAŞI YAPTILAR
  • GÜNLER SONRA TEKRAR İŞBAŞI YAPTILAR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.