VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN ANLAMLI HEDİYE

9 Mayıs 2020

....................................

AK Parti, berber ve kuaförlere siperlik ve maske hediye etti. Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay Bolu Berberler ve Kuförler Odasını ziyaret ederek, "Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Sayın Nezahat Gökçeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine hem hayırlı olsun demek için hem de 260 üyemize siperlik ve 500 maske hediye etmek için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz"dedi.

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile Corona virüsün yayılımını engellemek amacıyla 11 Mart tarihinden bu yana kapalı olan berberler ve kuaförler açılmak için gün sayıyor.Kuaför ve berberlerin11 Mayıs tarihinden itibaren yeniden hizmete başlamaları karar verilmişti.
Yeniden açılacak olmanın verdiği heyecanla hem işyerlerini hem de kendi çalışma şartlarını yeni döneme hazırlayan berber ve kuaförlere, AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından siperlik ve maske hediye edildi.

260 SİPERLİK 500 MASKE HEDİYE EDİLDİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, berber ve kuaförlerin yeniden hizmete girecek olmaları nedeniyle Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığını ziyaret ettiler. Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezahat Gökçeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Doğanay ve Konak, Corona virüs illetinin ülkemizden ve dünya üzerinden bir an önce yok olması dileğinde bulundular.
Pandemi kapsamında yaklaşık 1,5 aydır berber ve kuaförlerin kapalı olduğuna dikkat çeken AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; berber ve kuaförlerin açılacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Ülkemizde yürütülen Corona ile mücadelenin başarılı bir seyir içinde olduğunun bir göstergesi olan berber ve kuaförlerimizin belirli kurallara uyarak yeniden açılması kararına esnafımız kadar bizler de çok sevindik. Bu bir buçuk aylık süreçte gördük ki; berberler ve kuaförler hayatımızda gerçekten önemli bir yer tutuyormuş. İnşallah 11 Mayıs tarihi ile hizmet vermeye başlayacaklar. Bizler de AK Parti Teşkilatları olarak Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Sayın Nezahat Gökçeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine hem hayırlı olsun demek için hem de 260 üyemize siperlik ve 500 maske hediye etmek için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Berber ve kuaför esnafımıza şimdiden bol ve bereketli kazançlar dilerken, Rabbimden bir daha böyle bir salgını bizlere yaşatmamasını diliyorum” diye konuştu.

  • AK PARTİ'DEN ANLAMLI HEDİYE
1 yorum yapılmış
  • Ali
    9 Mayıs 2020 • 10:03
    Bilmediğimden soruyorum bu yardım kuaförler berberler kapandığı ilk günden beri yapılıyor değil mi?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.