VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"MASKE İHTİYACINI KARŞILAYACAĞIZ"

24 Nisan 2020

.......................................................................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’ya  60 bin maske hediye etti. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Kovid 19 ile mücadele kapsamında AK Parti Bolu İl Başkanlığı olarak Bolu’ya dağıttıkları maske sayısının 80 bin adet olduğunu söyleyerek, “Her zaman olduğu gibi bu süreçte de teşkilatlarımıza verdiği destek için Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ile birlikte korona virüs salgını süresince vatandaşlara ulaştırılması için mahalle muhtarlarına maske dağıtımı yaptı. Doğanay, ihtiyaç duyulması halinde maskelerin tekrar ulaştırılacağını da ifade etti.

Maske dağıtımına ilk olarak Aktaş Mahallesi Muhtarı İsmail Usta’yı ziyaret ederek başlayan Nurettin Doğanay, Kovid 19 ile mücadelede ilimizde yaşanan süreç hakkında istişarelerde bulundu. Bolu’daki 44 muhtarlığa 1000 maske teslimi yapacaklarını söyledi.

FATİH METİN’E TEŞEKKÜR

Mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret ederek ihtiyacı olan maskeleri muhtarlara teslim eden Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay,“4 gün önce 20 bin maske ile birlikte muhtarlarımızın hepsini dolaştık. Dolaşmaya da devam ediyoruz. Ulaşamadıklarımız da olduk. Gördük ki bir maske sıkıntısı var. Bolu’da maske sıkıntısı olduğunu görmüş olduk. Bazı illerde maske üretimine başladılar. Özellikle belediyeler ve halk eğitimiz merkezleri aracılığı ile bu üretimi yapıyorlar. Maske sıkıntısına şahit olduktan sonra Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin’in de destekleri ile birlikte toplamda 65 bin maske var, onları muhtarlarımın hepsine teslim edeceğiz. Onlar da vatandaşlara ulaştıracaklar. Biz maske ihtiyaçları noktasında gerekli çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımıza ramazan ayı boyunca hem gıda yardımı elimizden geldiği kadarıyla hem maske yardımı yapmaya devam edeceğiz. Bolu’da maskemiz yok diyen kimsemiz kalmayacak” ifadelerini kullandı.

  • "MASKE İHTİYACINI KARŞILAYACAĞIZ"
  • "MASKE İHTİYACINI KARŞILAYACAĞIZ"
6 yorum yapılmış
  • bolulu
    24 Nisan 2020 • 09:20
    yalan, gösteriş nerede maske,yardım topla halka yardım ediyoruz de,maske bedava de, evde herkes kendi maskesini yapsın.tam demokrasi.
  • AslanKaraday
    24 Nisan 2020 • 12:05
    İlk başlarda panik içinde maske arıyorduk,eczanelerde satışı yasaklanınca bu sefer e devletten müracaat ettik, o gündür bugündür bize ne muhtar, ne belediye, nede devletten maske gelmedi. Ne yapacağız diye düşünürken evde kendi yaptığımız maskeleri kullanmaya başladık. Velhasıl bu maskelerin kime gittiğini merak ettim sadece. Herşeyi devletten beklemiyoruz, iyi güzelde bunuda deprem yardımlarına benzetmezler inşallah. Not:birisi izah etsin, bize niye maske gelmiyo
  • Ayhan
    24 Nisan 2020 • 13:48
    Yalan benim aileme şu ana kadar 1 tane maske ulaşmadı.merkeze bağlı sandallar mah.ptt den istedik 6 aydan önce geleceğini hiç zannetmiyorum.çünkü normal postalar 6 ayda anca geliyor.
  • Bolulu14
    25 Nisan 2020 • 01:30
    Biz Daha E Devlet Üzerinden Bile 1 Tane Bile Alamadık nereye gidiyor bu kadar maske anlamış değilim
  • Seyhan
    25 Nisan 2020 • 10:51
    Eczanelerden kimlik numarası ile maskelerinizi alabiliyorsunuz. Yalnız 65 yaştan aşağıya doğru veriliyor.
  • 1414
    27 Nisan 2020 • 11:06
    Köylere muhtarlara il özel idaresi aracılığı ile verildi. Muhtarlarda köydeki 20 ila 65 yaş arasında ki herkese dağıttı. Bence siz önce bir muhtarlarınıza gidip bir sorun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.