VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

23 NİSAN COŞKUSUNU EVDE KUTLADILAR

22 Nisan 2020

.....................................................................

Bolu 100. Yıl İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.  yılını kutlamak amacıyla bir video hazırladı. Korona salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar, bayram coşkusuna evlerinde ortak oldular. Çocuklar evlerinde anlamlı bir video hazırlayarak bayramlarını kutladılar.

Tüm dünyada ve ülkemizde etkili olan Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları okullarda ve ya alanlarda yapılamıyor. Uzun bir süredir sağlıkları için evde kalan minik öğrenciler, 23 Nisan coşkusunu evlerinde kutludı..

DUYGU DOLU VİDEO

Bolu 100. Yıl İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri de bu anlamlı günde evlerinde çektikleri videolarla 23 Nisan’ı kutladılar.  Sınıf öğretmeni Nuran Çalışkan önderliğinde hazırladıkları videoda öğrenciler İstiklal Marşı’nı ve 23 Nisan’ı anlatan şiirler okudu. Hazırlanan video sosyal medyada da büyük beğeni alırken, izleyenleri duygulandırdı.

2 yorum yapılmış
  • Elif
    22 Nisan 2020 • 15:45
    Çok guzel olmus. Öğretmenimizi ve çocuklarını tebrik ederim
  • Aye
    22 Nisan 2020 • 15:54
    Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.izlemiş olduğum video çok güzel ve duygulu olmuş.Çocukşarımızın emeğine sağlık. Bu videoyu hazırlayan Nuran öğretmenimizi tebrik eder çocuklarımıza böyle bir anı bıraktığı için kutlarım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.