VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

20 Nisan 2020

.................................................................

Bolu Ülkü Ocakları, koronavirüs günlerinde sahada görev yapan UMKE çalışanları ile İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine malzeme bağışında bulundu.

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ile ülkücüler koronavirüs nedeniyle büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlarına desteklerini sürdürüyor. Ülkü Ocakları tarafından UMKE çalışanlarına çamaşır makinesi, İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli sağlık çalışanlarına da banyo havlu takımı hediye edildi. Akgül, hazırladıkları yardımları sağlık çalışanlarına teslim etti.

"TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"
Almanya'da yaşayan iş insanı Nuri Tunç'un destekleriyle sağlık çalışanlarına malzeme yardımında bulunduklarını belirten Akgül, “Hayırsever vatandaşlarımızın tarafımıza ulaştırdığı emanetleri yerlerine ulaştırmak adına tüm ekiplerimiz ile çalışıyoruz. UMKE çalışanlarımıza çamaşır makinesi ve hastane çalışanlarına banyo havlu takımı teslimatını gerçekleştirdik. Hem sağlık personellerimizin hem de hastalarımızın moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak adına tüm gücümüzle çalışacağız.112 Acil Servis UMKE çalışanlarımıza ve Tıp Fakültesi çalışanlarımıza başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

  • "TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"
  • "TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"
  • "TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.