VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSTİFA SONRASI FLAŞ GELİŞME!

12 Nisan 2020

.............................................................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını kabul etmedi. 

Süleyman Soylu'nun istifası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın açıklamasına göre, Bakan Soylu, istifa talebini Cumhurbaşkanına sundu. Cumhurbaşkanı, bu talebi uygun görmediğini Soylu'ya ileterek istifasını kabul etmedi. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın açıklaması şu şekilde:

"15 Temmuz darbe girişiminin hemen arkasından İçişleri Bakanlığı görevine getirilen sayın Süleyman Soylu, bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla milletimizin takdirini kazanmıştır. Terör örgütlerinin ülkemizdeki eylem kapasitelerinin önemli ölçüde azaltılmasında Sayın Bakanımızın yürüttüğü kararlı mücadelenin büyük payı vardır. Aynı şekilde deprem gibi doğal afetlerin ardından yapılan çalışmalarda da, İçişleri Bakanımız sürekli sahada olarak güçlü bir koordinasyon gerçekleştirmiştir.

GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Koronavirüs salgını sağlık hizmetleri, gıda tedariki ve kamu güvenliği boyutu da bulunduğu bir gerçektir. İçişleri Bakanımız, bir ayı aşkın süredir yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla, bu süreçte ülkemizde kamu güvenliği konusunda hiçbir sıkıntı çekilmemesini temin etmiştir. Sayın Bakanımız istifa talebini sayın Cumhurbaşkanımıza sunmuş Cumhurbaşkanımız bu talebi uygun bulmadığını kendisine ifade etmiştir. Bir makam sahibinin istifasını sunması kendi takdiridir, fakat nihai karar sayın Cumhurbaşkanımıza aittir. İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir" 

  • İSTİFA SONRASI FLAŞ GELİŞME!
3 yorum yapılmış
  • Cemalzdemirliol
    12 Nisan 2020 • 13:04
    Sensiz olmaz bakanım bu türkiye
  • HURYESELM
    12 Nisan 2020 • 13:45
    ASLA. İTİBADI. KABUL. EDİLMEMELİ. ONUN. KADAR. DÜRÜS. ÇALIŞKAN. BİRİ. DAHA. GELMEZ. DEVLETİN. İKİNCİ. DİREYİ. SANKİ. İKİ. GÜN. ACINDANMI. ÖLECEKLERDİ. VİCDANLARI. RAHATMIŞ. ACABA BEN. ŞAKSIM. ADIMA SEBEP. OLANLARA. HAKIMI. HELAL. ETMİYORUM. SAYIN BAKANM. GÖREVİNE. DEVAM. ETMENİ. İSTİYIRUZ. SAYIN. CUMHUR. BAŞKANIMIZDAN. ARZ. EDİYORUZ. SAYGILAR.
  • bolulu
    13 Nisan 2020 • 04:05
    danışıklı dövüş, birbirlerini aklamak buna denir ,küçük seçim .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.