ALEVLER EVİ SARDI

.................................

ALEVLER EVİ SARDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da 2 katlı bir binada, bilinmeyen bir sebeble yangın çıktı. Yangında bina kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 01.30 sıralarında Akpınar mahallesi Söğütçüoğlu Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kullanılmayan 2 katlı binanın üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Binadan alevler yükseldiğini gören bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangında yükselen alevler 2 katlı binanın tamamına yayıldı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangına uykularında yakalanan mahalle halkı evlerinden panik halinde çıkarak söndürme çalışmalarını korku dolu gözlerle izledi. Bazı vatandaşlar ise, yangın anında gözyaşlarını tutamadı.

“El şaplatarak insanları uyandırdım”

Yangını ilk gören ve olay yerine itfaiye ekiplerini isteyen Yılmaz Gürel isimli vatandaş, “Otomobilimle geçiyordum. Burada büyük bir duman kalabalığı gördüm. Hemen buraya geldim. 112’yi arayarak itfaiye istedim. Sokakta el şaplatarak ve bağırarak, ‘evleri boşaltın, ev yanıyor’ dedim” şeklinde konuştu.

Olayda 2 katlı bina kullanılamaz hale gelirken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Köroğlu Gazetesi

Haber Fotoğrafları
ALEVLER EVİ SARDI
ALEVLER EVİ SARDI
ALEVLER EVİ SARDI
ALEVLER EVİ SARDI
ALEVLER EVİ SARDI
ALEVLER EVİ SARDI
ALEVLER EVİ SARDI
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.