VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZIM KARSU CEMİYET SOHBETLERİNE KATILDI

12 Şubat 2020

...................................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, parti içi mücadeleleri bir tarafa bıraktıklarını açıklayarak, “İç mücadeleleri bir kenara bırakalım. Adayın çok olduğu yerde bereket vardır. Aday çok olursa heyecan olur. Demokrasinin işlediği yerlerde de heyecan olur. Listede her kesimden insanlar olsun istiyorum” diye konuştu.

CHP’li Karsu, Bolu Gazeteciler Cemiyeti(BGC) tarafından düzenlenen ‘Cemiyet Sohbetleri’ programına konuk oldu. Nilüfer Park’da düzenlenen programda Karsu, BGC Başkanı Bülent Velioğlu, yönetim kurulu üyeleri ile gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Pazar günü yapılacak il başkanlığı kongresini değerlendiren Başkan Karsu, “2013’ten bu yana il başkanı olarak çalışıyorum. Kırgınlıkları olabildiğince yok ettim. Belediyeyi 15 sene sonra yeniden kazandık. İl başkanlığına yeniden adayım. Pazar günü il kongresi seçimi var. Adayın çok olduğu yerde bereket vardır. Aday çok olursa heyecan olur. Demokrasinin işlediği yerlerde de heyecan olur.  Listede her kesimden insanlar olsun istiyorum. Tabi ufak kırgınlıklar olabilir, onları da telafi edeceğimizi umuyorum. Ben her zaman birlik beraberlikten yana oldum. Hedef bizim istediğimiz değil, halkın istediği kişilerin başa gelmesidir. Demokrasinin tabiatında birlik beraberlik vardır. Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru. Ben geldiğim zaman kavgalar, gürültüler vardı. Ben parti içi mücadeleleri bir tarafa bıraktım. Seçimle gelmiş insanlara hakaret etmenin aslında kendimize hakaret etmekten bir farkı yoktur. AK Parti ile bir sorunumuz olmadı. Bu arkadaşlarımız seçimle gelmiş buraya onlara saygı duymamız gerekir dedim hep. Beraber yaşadığımız bu topraklarda kavga etmemizin bir anlamı yok” diye konuştu.

“SAĞ KESİM BİLE ÖZCAN’IN ADAY OLMASI İÇİN BASKI  YAPTI”

Tanju Özcan’ın belediye başkanlığına aday gösterilmesi halinde kazanacaklarını önceden kestirdiğini anlatan Başkan Karsu, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Şimdiki belediye başkanımız milletvekiliydi. Kendisini aday gösterdik. O zamanlarda milletvekili Tanju Özcan’ı belediye başkanlığına aday yaparsak kazanacağımızı tespit etmiştik. Genel başkanımıza, bir belediye başkanı kazanmamız için bir milletvekilimizi harcayacağımızı belirtmiştik. İç mücadeleleri bir kenara bırakalım dedik. Kim işi kurtarırsa biz yetkiyi ona verelim. Tanju Özcan’ı aday yaparsanız size oy vereceğiz’ diye sağ kesimden bile bana baskı vardı. Bende bunu genel başkanımıza ilettim. Tanju Özcan’da kabul etti ve aday oldu. İyi bir netice de aldık. Tanju Özcan, zeki, çalışkan bir arkadaşımız. Onu aslında bizim jokerimiz olarak tanımlıyoruz. Çünkü halkla teması iyi, belli kesimlerde başarılı çalışmalar yapmış. Kendisi belediye başkanı olduktan sonra da takip etmeye devam ediyorum. Benim aynı zamanda ağabey vasfım var. Bazı fikirlerimi sunuyorum. Hiçbir zaman onun belediye ile ilgili işlerine karışmıyorum. Sadece ortak fikir alışverişinde bulunuyoruz.”

“ÖZCAN’DAN HEMEN BİR BEKLENTİ OLUŞTU”

Başkan Özcan’dan hemen bir beklentinin oluştuğunu ifade eden Karsu, “15 yıl sonra bir belediye kazandık. Tanju Özcan’dan hemen bir beklentiler vardı. Belediye çalışanları Tanju Özcan’a alışacak. Tanju Özcan’da onlara alışacak. Biz çalışan insanın her zaman her yerde hangi fikirde olursa olsun çalışmasını istiyoruz. Bizi sevip sevmemesinin bir önemi yok. Tanju Bey’in de görüşleri bu yönde” şeklinde konuştu.

Karsu tarafından BGC Başkanı Velioğlu’na Türk bayrağı hediye edildi.

  • KAZIM KARSU CEMİYET SOHBETLERİNE KATILDI
  • KAZIM KARSU CEMİYET SOHBETLERİNE KATILDI
  • KAZIM KARSU CEMİYET SOHBETLERİNE KATILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.