VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

27 Ocak 2020

....................................................

TV 8'in sahibi  ünlü sunucu Acun Ilıcalı, Elazığ'daki depremzedeler için TV8'de Tek Yürek Kampanyası gerçekleştirdi. Bu hareketiyle büyük alkış toplayan Ilıcalı, gün sonunda 51 milyon lira yardım topladı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. Pek çok ünlü isimden maddi ve manevi destek yağarken, en büyük hareket Acun Ilıcalı'dan geldi. Ünlü televizyoncu, TV8'de Tek Yürek Elazığ depremi yardım kampanyası düzenledi.

TV8'de yayınlanan TV8'de Tek Yürek bağış programında 51 milyon lira toplandı. Gecede en çok bağışı yapan isim ise 2 Milyon lira ile Cemil Kazancı oldu. Öte yandan programa telefonla bağlanan Mustafa Ceceli 50 bin TL, Hadise 100 bin TL, Murat Boz 100 bin TL, Oğulcan Engin annesi Seda Sayan ve ailesi adına 100 bin TL, Sibel Can 100 bin TL, sosyal medya fenomeni Reynmen ve Bülent Serttaş ise 25 bin TL bağış yaptı.

CEMİL KAZANCI KİMDİR?

Gecede en çok bağışı yapan isim olan Cemil Kazancı 1961 doğumludur. 58 yaşındaki iş insanı Cemil Kazancı, çalışma hayatına aile grup şirketlerinde başlamıştır. İlk olarak jeneratör üretim ve satış alanında yöneticilik görevlerinde bulunan Cemil Kazancı, daha sonra Grup'un enerji alanındaki faaliyetlerini büyütmek ve elektrik enerjisi üretmek amacıyla, 1997 yılında faaliyete geçen Aksa Enerji'nin kuruluşunda aktif rol almıştır.

Cemil Kazancı, Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinin yanı sıra, Kazancı Holding ve Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmaktadır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.