VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR İTİRAZ DA BOLU’DAN

2 Ocak 2020

..........................................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Teşkilatı, “Kanal İstanbul” projesinin çevresel etki değerlendirmesi (ÇED) Raporuna itiraz etmek amacıyla bir araya gelip, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne itiraz dilekçesi verdi.

CHP Bolu İl Başkanlığı tarafından Kanal İstanbul projesinin iptali için Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve çok sayıda partili tarafından Bolu Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapıldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde toplanan partililer, Kanal İstanbul’un ÇED Raporu’na itiraz dilekçelerini doldurdu. Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu burada yaptığı açıklamada; “Diyeceksiniz ki kanal İstanbul ile Bolulunun ne ilişiği var. Kanal İstanbul Anadolu’nun bir geçiş noktası. Kanal İstanbul’u yapmak Anadolu’yu Trakya’ya, Avrupa’ya kapatmak Avrupa’yı bir adım ileriye itmek demektir. Her sakıncasını bir taraf alırsak İstanbul’un ve Trakya’nın bizden ayrılması bölmesi insanların birbirini bölmesi gibidir. Bizi yönetenler bizleri nasıl bölmek istiyorlarsa Anadolu topraklarını da Trakya’dan, Trakya’yı İstanbul’dan, İstanbul boğazını yeni bir alternatif açarak Amerikalılara Karadeniz yolunu açması demektir” şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından partililer, Kanal İstanbul’un ÇED Raporu’na itiraz dilekçelerini Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne teslim etti.

Kaynak: Köroğlu Gazetesi

4 yorum yapılmış
  • Zafer
    2 Ocak 2020 • 15:01
    Sebebe bakarmisin avrupa uzaklaşacakmiş trakya kapilari boluya kapanacakmik Chp de siyeset janta düşmüş diyecem chp janttanda düşmüş kanpannada gidiyor.
  • Ercan
    2 Ocak 2020 • 10:00
    İtiraz etmedigimiz ne varki vallahi chp ye yıllardır verdigmiz oylar zehir zıkkım olsun nasıl bir zihniyet var yazıklar olsun bizlere utaniyorum
  • Yusuf
    2 Ocak 2020 • 22:50
    Ete pola eririz ediyosunuz birkere olsun türkiye için bir çivice siz çakın yaaa. Yazıklar olsun
  • OsmanCavus
    6 Ocak 2020 • 07:45
    Sayin,Zafer,Ercan,Yusuf sizlere ve sizin gibilere hayranim.Ulkemiz sizin gibi gercekcilerle dolu.Bu yuzden cok sukur mutluyum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.