KAYIP SAAT KULESİ BULUNDU

......................

KAYIP SAAT KULESİ BULUNDU
Paylaş
A-A+ Paylaş

Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde yapılması planlanan Kültür Park için sökülen ve kaybolan saat kulesi, yaklaşık 4 yıl sonra Bolu Belediyesi’nin Aşağısoku mahallesinde bulunan şantiyesinde toprağın altında çıktı.

2012 yılında dönemin Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Fırka Tepesi olarak adlandırılan yere yapılması planlanan Kültür Parkı için yerinden sökülen saat kulesinin bulunduğu belirtildi. Bolu Belediyesi’nin Aşağısoku mahallesindeki şantiye alanında toprağın altında şans eseri bulunan saat kulesi daha sonra uygun bir yere taşındı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan saat kulesinin uygun gördükleri bir noktaya taşıyacaklarını ifade etti.

7 yorum yapılmış

  • vatanda (6 yıl önce)
    kaybolmuşmuş.... demekki kaybolmamış.. demekki atmışlar... demekki daha ne yalanlar söylemişler.. demekki bolu da 15 sene boyunca istedikleri gibi at oynatmışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ovmenlik (6 yıl önce)
    Gerçekten işiniz gücünüz şovmenlik, eski başkan şunu yapmış bunu yapmış demekten başka hiçbir işiniz yok mu ? Hala yeni başkan şu yararlı şeyi yapmış diyemeyecek misiniz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Krolu (6 yıl önce)
    Uçağı gömenlerle saat kulesini gömenler aynı emellere hizmet etmiyorlardı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevim (6 yıl önce)
    Vergilerimizle alınan bu yapıtları kim toprak altına gömdüyse sorumlular bulunup cezalandırılmalı.Nedir bu ya,? Ülke değil yol geçen hanı mı burası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pesyani (6 yıl önce)
    Ziyankarligin bu kadarı illa meydana koyulması gerekmiyor bir mahalleye bir yoğun işlek bir yere de koyulabilirdi. Toprak altına gömmek ne demek.
    0
    0
    Yanıtla
  • yuksel14 (6 yıl önce)
    bence tam valilk meydanına süper uyar...dünya para verilmişti zamanında adamlar çöpe atmış..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sokulu (6 yıl önce)
    Kule kule olsa bişeyede benzemiyor. Kent meydanına adam gibi kocaman saati ılan bir kule yapın bari
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.