VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN BİR FIRSAT"

23 Kasım 2019

................................

Bolu’da hizmet veren Damla Çiçek Evi, kişiye özel tasarımları ve birbirinden güzel çiçekleriyle öğretmenlerimizi taçlandırmak için hazır. Öğretmenlerinizi muhteşem çiçeklerle mutlu etmek istiyorsanız, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarı, Sapmazlar Sitesi B-Blok’da bulunan Damla Çiçek Evini ziyaret edebilir, 0 553 957 0512 nolu telefon numarasından irtibat sağlayabilirsiniz.

Bolu’nun İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarı’nda hizmet veren Damla Çiçek Evi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimizi  kişiye özel çiçek tasarımları ve birbirinden güzel çiçeklerle taçlandırmak için hizmetinizde. Damla Çiçek Evi sahibi Damla Sapmaz, “24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm öğretmenler için yılın en önemli günüdür. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği” ni kabul ettiği gün olan 24 Kasım’da kutlanır. Öğretmenlik en kutsal mesleklerdendir. Öğretmenler Günü öğretmenlerimize bizlere verdikleri emeklere teşekkür etmek için fırsat oluşturur. Bu anlamlı günde en güzel çiçekleri sizler için hazırladık, kişiye özel tasarımlarımız ve birbirinden güzel çiçeklerimizle öğretmenlerimizi taçlandırmak için hizmetinizdeyiz” ifadelerini kullandı.

Sizler de öğretmenlerinizi muhteşem çiçeklerle mutlu etmek istiyorsanız, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarı, Sapmazlar Sitesi B-Blok’da bulunan Damla Çiçek Evini ziyaret edebilir, 0 553 957 0512 nolu telefon numarasından irtibat sağlayabilirsiniz.

  • "ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN BİR FIRSAT"
  • "ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN BİR FIRSAT"
  • "ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN BİR FIRSAT"
  • "ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN BİR FIRSAT"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.