VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI

20 Kasım 2019

..................................

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Yeşilay tarafından Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

Highway Outlet AVM’de düzenlenen etkinliğe, Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, sağlık çalışanları, huzurevinde kalan yaşlılar, çocuklar ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, “Bu programın çok anlamlı bir program olduğunu düşünüyoruz. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzle, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzle ve Yeşilay’la bir ortak program düzenledik. Bugün Dünya Çocuk Hakları Günü. Aynı zamanda, Dünya KOAH Günü, Akciğer Kanseri Ayı, Diyabet Haftası, bunların hepsinin bir arada olduğu anlamlı bir program. Buraya biz Sağlık İl Müdürlüğü ekiplerimizle, diyetisyenlerimizle, sosyal çalışmacılarımızla ve yaşlı merkezimizle birlikte katıldık. Hem çocuklarımız hem de yaşlı merkezimizden hizmet alan yaşlılarımız buradalar. Onlar da sanatlarını sergileyecekler. Çocuklarımız ve yaşlıların aslında bir kaynaşmasını hedefliyoruz.

"BU ANLAMLI ORGANİZASYONLA BURADAYIZ"

Burada, unutulmaya yüz tutan sokak oyunlarıyla çocuk oyunlarıyla, oryantiringle, çocuk haklarının okunmasıyla, yaşlı merkezimizdeki sanatsal organizasyonlarımızla Dünya Çocuk Hakları Gününde bu anlamlı organizasyonla buradayız. Bu konudaki hassasiyetin toplumda artmasını temenni ediyoruz. Paydaş kurumlarımıza, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile bu anlamlı organizasyonda büyük emek sarf eden Sağlık Müdürlüğündeki ekipleri tebrik ediyorum. Onların büyük gayretleri oldu. Büyük paydaş kurumlarımızın ekiplerini tebrik ediyorum.” dedi.

Etkinlikte huzurevinde kalan yaşlılar tarafından, çocuk hakları okundu. Daha sonra, gençler tarafından, KOAH, Akciğer Kanseri v Diyabetin önlenmesi için alınabilecek tedbirler okundu.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından, Mustafa Tenekeci konseri ile devam eden etkinlik akşam saatlerine kadar, AVM oryantiring yarışması, sokak oyunları, ödül töreni ve sinema biletlerinin takdim edilmesi ile sürdü.

  • ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI
  • ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI
  • ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.