VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI..

6 Kasım 2019

..............................

Ankara’da Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin’in başkanlığında yapılan toplantıda Bolu’nun sorunları masaya yatırıldı. Bolu’da yapılabilecek yatırımlar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

DSİ.5 Bölge Müdürlüğünde yapılan toplantıya Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Ak Partili İlçe Belediye Başkanları ve Ak Parti İlçe Başkanları katıldı.

TESPİT EDİLEN SORUNLAR HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Uzun zamandır devam eden köy ve İlçe ziyaretlerinde vatandaşlardan alınan talepler ve tespit edilen sorunların görüşüldüğü toplantıda özellikle tarım alanında Bolu’da yapılabilecek yatırımlar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Ak Parti Milletvekilleri ve İlimizdeki Ak Partili Başkanların Tarım ve Orman Bakan yarımcısı Fatih Metin’in ev sahipliğinde yapılan toplantıda önümüzdeki süreçte ki yol haritasıda belirlendi.

2 yorum yapılmış
  • Sedatdintrk
    6 Kasım 2019 • 00:53
    Yukar-daki söze istinaden cevap değil ama Bir haberin içeriği deteyı yok trafik kazası yokmu kaygan şöför mü uyumuş freni mi patlamış ne olmuş onu diyen yok hırsız yakalanmış kim nerden gelmiştir buna benzer konular detayı istiyotuz
  • VatandasVakkas
    6 Kasım 2019 • 10:21
    Tanju başkana burdan bir kez daha tebrikler aynen devam her şey çok güzel olmaya başladı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.