SORUNLAR MASAYA YATIRILDI..

..............................

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI..
Paylaş
A-A+ Paylaş

Ankara’da Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin’in başkanlığında yapılan toplantıda Bolu’nun sorunları masaya yatırıldı. Bolu’da yapılabilecek yatırımlar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

DSİ.5 Bölge Müdürlüğünde yapılan toplantıya Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Ak Partili İlçe Belediye Başkanları ve Ak Parti İlçe Başkanları katıldı.

TESPİT EDİLEN SORUNLAR HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Uzun zamandır devam eden köy ve İlçe ziyaretlerinde vatandaşlardan alınan talepler ve tespit edilen sorunların görüşüldüğü toplantıda özellikle tarım alanında Bolu’da yapılabilecek yatırımlar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Ak Parti Milletvekilleri ve İlimizdeki Ak Partili Başkanların Tarım ve Orman Bakan yarımcısı Fatih Metin’in ev sahipliğinde yapılan toplantıda önümüzdeki süreçte ki yol haritasıda belirlendi.

2 yorum yapılmış

  • VatandasVakkas (6 yıl önce)
    Tanju başkana burdan bir kez daha tebrikler aynen devam her şey çok güzel olmaya başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedatdintrk (6 yıl önce)
    Yukar-daki söze istinaden cevap değil ama Bir haberin içeriği deteyı yok trafik kazası yokmu kaygan şöför mü uyumuş freni mi patlamış ne olmuş onu diyen yok hırsız yakalanmış kim nerden gelmiştir buna benzer konular detayı istiyotuz
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.