VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASINDA TAHLİYE KARARI

1 Kasım 2019

....................................

Bolu'da, aralarında suç örgütü elebaşının da olduğu iddiasıyla biri tutuklu 11 sanığın yargılanmasına devam edildi. Suç örgütünün elebaşı olduğu iddia edilen S.B’nin ise tahliyesine karar verildi.

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, suç örgütü elebaşı olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan S.B. ve bazı tutuksuz sanıklarla tarafların avukatları ile suç örgütünden dolayı mağdur olduklarını iddia eden kişiler katıldı.

ELEBAŞI OLDUĞU İDDİA EDİLEN ŞAHIS TAHLİYE EDİLDİ

Duruşmada, önceki celse dinlenmesi istenilen 11 tanık mahkemeye çağrıldı. Tanıklar, mahkeme heyetinin sorularına cevap verdi. Tanıkların dinlenmesinin ardından sanıklar kendileri hakkında yöneltilen iddialar için tekrar savunma yaptı. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu yargılanan ve örgütün elebaşı olduğu iddia edilen S.B'nin tahliyesine karar vererek, duruşmayı 7 Ocak'a erteledi.

- İddianameden

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, suç örgütü lideri olduğu iddia edilen S.B. ile E.T, E.G, E.B, F.Y, F.A, F.K, M.E, N.A, Ö.G. ve Y.T.B'nin "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suç örgütüne üye olma", "örgüt faaliyeti çerçevesinde yağma", "6136 Sayılı Yasaya Muhalefet", "kasten yaralama", "tefecilik" ve "kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" suçlarından cezalandırılmaları isteniyor.

1 yorum yapılmış
  • eyda
    3 Kasım 2019 • 11:57
    Masum insanları salmıolar bunlar gibilerini salıolar dha neyi bekliosunuz devlet büyükleri cezaevleri dolu çıkmayı bekleyen insanlar var
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.