VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİLİ ARASINDA ORTAK ÇALIŞMALAR OLACAK

25 Ekim 2019

........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ortak projeler gerçekleştirebileceğini ve bu konuyu somutlaştırdıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağını söyledi. 

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret etti. Başkan Özcan’ı, makamında ziyaret eden İmamoğlu ile Bolu Belediyesi arasında geleceğe dönük ortak çalışmalar olacak.

"BİRÇOK KONUDA İŞ BİRLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ" 

Geçtiğimiz gün, Bolu’daki çalışmaları düzenlediğini gezide gazetecilere anlatan Başkan Özcan, etkinlik sonunda da gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Bolu Belediyesi’nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak yapacağı projeler olacak mı?” sorusunu yanıtlayan Başkan Özcan, “Sadece İBB değil Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere birçok belediye ile ortak çalışmalarımız olacak. Sayın İmamoğlu, Sağ olsun İstanbul’dan kalkıp bizi ziyarete geldi. Ben onu Bolu’daki yoğunluktan dolayı ziyarete gidememiştim. Daha öncesinde de konuşmuştuk. Geziden sonra da konuştuk. Birçok konuda iş birliği yapmak istiyoruz. Daha büyük ölçekli mesela teknoloji alanında İBB ile aklımızdan geçen projeler var. Hem onların menfaatine hem de bizim menfaatimize olacak. Bize de ciddi bir şekilde gelir sağlayacak bazı konuştuğumuz konular var. Önümüzdeki günlerde somutlaştırınca kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Hem Ankara Büyükşehir Belediyesi hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ciddi katkı sağlayacağımızı, bu kişisel dostluklarımızı her 2 belediyenin menfaatine olacak şekilde, karşılık kazanım üzerine temellendirmeye çalışıyoruz. Ayrıntıları önümüzdeki günlerde anlatacağım” ifadelerini kullandı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.