VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BGC'DEN OPERASYONA ANLAMLI DESTEK

12 Ekim 2019

..........................

Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik başlattığı ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için kent merkezindeki esnaflarına bayrak dağıttı. Esnaflar bayrakları işyerlerinin camına asarken şehitler ve askerler için dualar okundu.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için bayrak kampanyası başlattı. Cemiyet Başkanı Bülent Velioğlu, yönetim kurulu ve cemiyet üyeleriyle birlikte İzzet Baysal Caddesindeki esnaflara Türk bayrağı dağıttı. Bazı esnaflar Türk bayrağını öpüp işyerlerinin camına ve önüne astı.  Cemiyetin başlattığı kampanyayla birlikte kentin en işlek caddesindeki işyerleri bayraklarla donatıldı. Esnaflarda Türk bayraklarını asarak operasyona destek verdi.  Başkan Velioğlu ve cemiyet üyeleri şehit askerler ve operasyona katılan güvenlik güçleri için dua etti. Caddede yürüyen vatandaşlarda ellerini semaya açarak duaya katıldı.

“BURADAKİ HASSASİYETİ GÖRDÜKLERİNDE ASKERİMİZİN YÜZÜ GÜLECEKTİR”

Yüce Türk ordusunun Suriye’de terör örgütlerine karşı düzenlediği Barış Pınarı operasyonuna destek olmak için esnaflara Türk bayrağı dağıttıklarını belirten Başkan Velioğlu, “Yüce Türk ordusunun Suriye’de terör örgütlerine karşı düzenlediği Barış Pınarı operasyonuna destek olmak için Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri olarak bütün esnaflarımıza Türk bayrağı vererek işyerlerine asmalarını rica edeceğiz.

 Neden bunu yapacağız? Biz Bolu Komando Tugayından ne komandolar yetişiyor. Cephede savaşan Bolu 2’inci Komando Tugay Komutanlığındaki askerlerimize moral vermek için ve biz Köroğlu’nun torunları olarak bu operasyona destek vermek için bu Türk bayraklarını dağıtacağız. Bu duyarlılığı bütün Türkiye’de herkesin göstermesini istiyoruz. Çünkü oradaki askerlerimizin morale ihtiyacı var. Buradaki hassasiyeti gördükleri zaman yüzleri gülecektir. “ diye konuştu.

“MUHABİR ARKADAŞLARIMIZLA GURUR DUYDUK”

Başkan Velioğlu, Suriye tarafından keskin nişancı ve havanlı saldırılara maruz kalan gazetecilere geçmiş olsun dileklerini ileterek şöyle konuştu, “Gazetecilere yönelik saldırı anını izledik ve çok üzüldük. Hepsine dua ediyoruz. Biz bayan ajans muhabiri arkadaşımızın orada sokakta aslan gibi mücadelesini izledik. Gurur duyduk. Oradaki gazeteci arkadaşlarımız çok zor şartlarda görev yapıyorlar. Allah hepsine yardım etsin”

  • BGC'DEN OPERASYONA ANLAMLI DESTEK
  • BGC'DEN OPERASYONA ANLAMLI DESTEK
  • BGC'DEN OPERASYONA ANLAMLI DESTEK
  • BGC'DEN OPERASYONA ANLAMLI DESTEK
  • BGC'DEN OPERASYONA ANLAMLI DESTEK
  • BGC'DEN OPERASYONA ANLAMLI DESTEK
  • BGC'DEN OPERASYONA ANLAMLI DESTEK
  • BGC'DEN OPERASYONA ANLAMLI DESTEK
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.