VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN SABOTAJCILARA DERS

29 Temmuz 2019

..................................

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir’in, çöplerin bilerek geri dönüşüm kutusuna değil kenarlarına atarak belediyenin sabote edilmeye çalışıldığını söylemişti. Bu açıklamalar yapılalı henüz bir hafta olmamışken, kent merkezinde yine aynı manzara vardı.

Geçtiğimiz hafta Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeler, meslektaşları olan Bolu Belediye Başkanı Yardımcısı ve Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir’i ziyaret etmişlerdi. Ziyarette Özdemir bir takım açıklamalarda bulunarak belediyenin sabote edilmek istendiğini ifade etmişti. Özdemir yaptığı açıklamada, “Başka bir yerde karşılaştığımız manzarada da çöp konteynerinin içine atmak yerine yanına bırakmışlar. Bizim karşılaştığımız sorun bir sefere mahsus değil. Biz her gün bu sorunla karşılaşıyoruz. Biz seçimin ardından böyle manzaralarla hemen hemen her gün karşılaşıyoruz ihbarlar geliyor. Biz bugüne kadar yapmamıştık ama bunla ilgili tespitlerimize bu günden itibaren başladık. Kimin bunu bilinçli bir şekilde çöp konteynerinin dışına bıraktığını tespit edeceğiz ve kabahatler kanununa göre en büyük cezayı bugünden itibaren uygulayacağız” ifadelerini kullanmıştı.

KENT MERKEZİNDE AYNI MANZARA DEVAM EDİYOR

Özdemir’in bu açıklamaları sonrası ise sabah saatlerinde kent merkezinde yine aynı manzara vardı. Cumhuriyet Caddesi’nde yer alan çöp kovaları yerine bazı kişiler atıklarını, çöp kovalarının kenarlarına bıraktı. Bolu Belediyesi tarafından yayınlanan fotoğraf, “Çöp kutuları, çöpleri içine atmak için vardır” notuyla paylaşıldı. Paylaşılan fotoğrafta çöp kovalarını boş olduğuna da dikkat çekildi.

Paylaşılan fotoğrafa vatandaşlar da yorum yaparak tepkilerini dile getirdi. Vatandaşlar, çöp kovalarının olduğu bölgelere gerekirse güvenlik kamerası koyularak bu işi yapanların kaydedilip cezalandırmasını istedi.

  • BELEDİYEDEN SABOTAJCILARA DERS
  • BELEDİYEDEN SABOTAJCILARA DERS
  • BELEDİYEDEN SABOTAJCILARA DERS
1 yorum yapılmış
  • bolulu
    29 Temmuz 2019 • 09:03
    güvenlik kameralarından bunlar tespit edilip ağır cezalar verilebilir. biz insan gibi gidip çöpe atıyoruz. bunu uygulamayanlara bence ağır ceza verilmeli. hem insan sağlığına hem de hayvan sağlığına zararlı bi durum. ayrıca kötü koku da yapıyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.