VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KANSER HASTALARINA MÜJDE

18 Temmuz 2019

.......................

Geçtiğimiz günlerde gazetemiz Özgür Bolu Gazetesi Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümünde doktor olmadığı için kanser hastalarına kemoterapi tedavisi ve diğer tedavilerin uygulanamadığını dile getirerek milletvekillerini göreve davet etmişti. Haberimizin üzerinden 4 gün geçtikten sonra müjdeli haber bugün geldi.

Bolu’daki sağlık kuruluşları arasında sadece Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan kanser tedavisi uygulanan Onkoloji Bölümünde görevli doktorun bir tanesi yurtdışında eğitimde bulunduğundan diğerininde tayini isteyerek Bolu’dan ayrılmasından sonra 2 haftadır Bolu’da ki kanser hastaları kemoterapi ve diğer tedavilerini yaptıramıyorlardı.

BEKLENEN HABER GELDİ

Hastaların mağduriyetini dile getiren Özgür Bolu Gazetesi milletvekillerini de konunun çözümü için göreve davet etmişti. Bu haberimizin yayınlanmasından 4 gün sonra müjdeli haber geldi. AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay yaptığı açıklamada, “Başta Sağlık Bakanımız ve yardımcıları başta olmak üzere Milletvekillerimiz ve İl Sağlık Müdürmüze çok teşekkür ediyorum. Hastanemizde onkoloji doktoru Fatma Buğdaycı Başal hanım Perşembe ve Cuma günleri ile Pazartesi ve Salı günleri hastalarımıza hizmet verecek. Şu an geçici görevle geldi fakat en kısa sürede bir doktor ataması olacak. Şu an hastalrımızın bu mağduriyetini gidermiş bulunuyoruz” dedi.

3 yorum yapılmış
  • bolulu
    19 Temmuz 2019 • 06:39
    Hani 3. milletvekili nerde biz boşunamı oy verdik milletvekili seçiminde
  • Kemal
    18 Temmuz 2019 • 07:06
    Teşekkürü bir borç biliriz allah razı olsun
  • Bolu
    20 Temmuz 2019 • 06:04
    Sagolun bide bu kadın doğum hastanesinin durumunu haber yapsanız nekadar iyi olur gece 4 te randevu almak için evden çıkıyoruz resmen işkence hâline dönüşmekte bu durum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.