VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BU BASKILAR BİZİ ASLA YILDIRMAYACAKTIR"

11 Temmuz 2019

...........................

Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası sendikalarına üye olanlara baskı yapıldığını iddia etti. Sinan Ay konuyla ilgili açıklamasında, “Karacasu ve Gerede Belediyesi'nde çalışan arkadaşlarımıza baskı yapmaya başlamıştır” dedi.

Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay, yaptığı basın açıklama ise hükümete yakın sendikanın Belediye İş Sendikasına üye olanlara baskı yaptığını söyledi. Açıklamasında 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Bolu halkının tercihini Tanju Özcan'dan yana kullanarak ve görevi 5 yıllığına teslim ettiğini belirten Sinan Ay, “Yaşanan bu değişimin ardından, 15 yıldır her türlü baskı ve mobbinge maruz kalan ve yine hükümete yakın sendikaya üye yapılan Bolu Belediyesi çalışanlarımız, hür iradeleri ile Belediye-İş Sendikamıza katılmışlardır.  Ancak belediye çalışanlarımızın bu tercihleri ile büyük üye kayıpları yaşayan yandaş sendika, bir yandan yalan ve iftiralarla kamuoyunu meşgul edip sözde adalet eylemlerini sürdürürken, diğer yandan arkasına aldığı siyasi güçle, Karacasu ve Gerede Belediyesi'nde çalışan arkadaşlarımıza baskı yapmaya başlamıştır” dedi.

“BU BASKILAR BİZLERİ ASLA YILDIRAMAYACAKTIR”

Ay, açıklamasının devamında söz konusu baskılarla ilgili olarak ise, “Öyle ki AKP'li iki belediyede onlarca çalışan, Belediye-İş Sendikası ile sözleşmelerinin devam etmesine rağmen, baskı ve tehdit sonucu istifa ettirilmiş ve yandaş Hak-İş Sendikasına üye yapılmıştır.  Bu olay haftalardır birkaç gariban işçiyi kullanarak Bolumuzun adını tüm Türkiye'ye karşı lekeleyen malum sendikanın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaktadır.  Belediye-İş Sendikası olarak bizler, iktidar eliyle yapılan bu girişimi şiddetle kınıyoruz. Bu baskılar bizleri asla yıldıramayacaktır” ifadelerini kullandı.

“VARLIĞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Sinan Ay son olarak, “Onurlu mücadelemizi tüm zorluklara ve engellemelere rağmen sürdürecek ve gerek Bolu Belediye'sinde, gerekse ilçe ve belde belediyelerinde çalışan tüm işçilerimizin gerçek temsilcisi olarak varlığımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.